ACNEWS

Kammerer Zoltán világgá kergette a régi gödi polgármestert

A háromszoros világbajnok nagy győzelmet aratott Gödön/Fotó: Kammerer Zoltán Instagram
A háromszoros világbajnok nagy győzelmet aratott Gödön/Fotó: Kammerer Zoltán Instagram
A kajakos lett az új polgi, záporoznak a közösségi oldalára a gratulációk.
Hirdetés
Ad image

Gödön azért tartottak polgármester-választást, mert februárban lemondott Balogh Csaba momentumos polgármester. A háromszoros olimpiai bajnok, Kammerer Zoltán vasárnap este több, mint 58 százalékkal nyerte meg Gödön az időközi polgármester-választást. A világhírű kajakos márciusban jelentette be, hogy független jelöltként elindul a gödi polgármester-választáson.

Le kell zárni a kudarcos múltat, változásra van szükség! Lendületbe kell hozni Gödöt. Eddig azért küzdöttem, hogy Magyarországnak dicsőséget szerezzek, most azért fogok dolgozni, hogy Göd is egy győztes város legyen. Irány a dobogó teteje, hajrá Göd!” – magyarázta döntését márciusban az Instagram-oldalán. Most ugyanott köszönte meg a városnak a bizalmat – írta az nlc.

Gödön azért tartottak polgármester-választást, mert februárban lemondott Balogh Csaba momentumos polgármester, aki mögül kihátráltak a gödi DK, az LMP és a Jobbik képviselői is.

Sokáig azért tűrtem, mert abban reménykedtem, hogy egy következő választáson én tudom majd kiválogatni azt a képviselőgárdát, akikkel végre tudjuk hajtani a terveinket – nyilatkozta még februárban a 444-nek Balogh Csaba, korábbi polgármester.

Kammerer Zoltán a győzelmével jelenleg akkora erőt képvisel, hogy jó időre száműzte Balogh Csabát a gödi városháza környékéről. Aki úgy tervezi, nem hagy fel a politikával, tervei szerint civilként dolgozna Göd érdekeiért.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés