ACNEWS

2024. April 25.   |   Márk napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Két mentő is rohant Lajcsiért, megdöbbentő, mit mond az ügyvédje

Pedig állítólag a minap még egy lakodalomban muzsikált.

Hirdetés
Ad image

Pedig állítólag a minap még egy lakodalomban muzsikált.

„Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett – magyarázta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Hozzátette: szerinte azért kettő, mert az első autó nem rendelkezett  vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel. Hogy melyik kórházba került Lajcsi, arról fogalma sincs az ügyvédjének, mert ő sem tudja elérni.

Ez több mint furcsa, hiszen ha az ügyvéd megkérdezi Lajcsi családtagjait, biztos elmondják neki, hol ápolják a trombitást. Ahogy meglepő az is, hogy sajtóhírek szerint Lajcsi a minap még vígan muzsikált, egy órát énekelt egy alföldi csárdában tartott lakodalomban. Ennek kapcsán most az ügyvéd nyílt fenyegetést fogalmazott meg.

„Arra is felhatalmazást kaptam, hogy elmondjam: az állítólagos fellépéseivel kapcsolatban rengeteg valótlanság jelent meg. Kijelenthetem, hogy Galambos Lajos az egészségi állapota miatt nem tud fellépni, nem tud koncertet vállalni. A jövőben lépéseket teszünk, ha hasonló álhírek megjelennek róla.”

Mint azt az AcNews megírta, Galambos Lajost közműlopásért jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Azonban Lajcsi a betegségére hivatkozva egyelőre felmentést kapott a bevonulás alól, sorsáról orvosszakértők döntenek.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés