ACNEWS

Két nap alatt leküzdhetjük a Covidot – VIDEÓ

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Magyar háziorvos árulta el, hogyan sikerült leküzdenie a Covidot, mindössze 48 óra alatt. A titkát, most megosztotta a világgal.
Hirdetés
Ad image

Medgyesi János háziorvos a TikTok-oldalán osztotta meg, hogy az egyik hét elején elkapta a Covidot. Másnap megcsinálta a tesztjét, amely pozitív eredményt mutatott. Két nappal később, csinált egy újat, amiből kiderült, hogy teljesen meggyógyult.

Az orvos elmondta, hogy a titok: a valódi pihenés. Tehát nem úgy pihenünk, hogy fekszünk az ágyban, folyamatosan jár valamin az agyunk, vagy az okoseszközünket pötyögjük közben.

Pihenésnek minősítette a megfelelő táplálkozást, különös tekintettel a kevés szénhidrátfogyasztásra, a megfelelő folyadékbevitelt, és mindemellett alkalmazzuk az orvosaink által felírt gyógyszereket – írja az Index

Medgyesi János úgy fogalmazott, azoknál, akik mindezt betartották, a gyógyulási sebességi ráta jóval magasabb és biztonságosabb, mint azoknál, akik nem tudtak mértéket tartani.

A nagy titok tehát: a puritán életmód, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy sem testünket, sem lelkünket nem terheljük felesleges ingerekkel. Testünkbe nem viszünk irritáló, nehéz ételeket, lelkünket pedig nem izgatjuk fel filmekkel, vagy az érzelmek hullámzásával.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés