ACNEWS

Ennyi gyerektartást kell fizetnie Kevin Costnernek

Kevin Costner Fotó: CBS News / Youtube
Kevin Costner Fotó: CBS News / Youtube
Miután hónapokig tartó elkeseredett jogi csatát vívott a gyerektartásért, Kevin Costner megnyerte a volt felesége elleni pert.
Hirdetés
Ad image

A 68 éves színész megegyezett a 49 éves Christine Baumgartnerrel, miután a nő több mint százezer dollár gyermektartásdíjat akart követelni.

Mielőtt Baumgartner beadta a válókeresetet, a pár 18 évig volt házas, és három közös gyermekük született. Idén májusban azonban elváltak, és elkeseredett jogi csatározásba kezdtek a gyerektartás miatt. Kezdetben Baumgartner havi 161 000 dolláros (kb. 56 millió forint) gyerektartást követelt.

A hónapokig tartó jogi huzavona után egy bíró úgy döntött, hogy Baumgartner havi 63 000 dollárt (kb. 22,3 millió forint) kap.

Ez kevesebb, mint a fele annak, amit korábban havonta kapott, és majdnem 100 000 dollárral kevesebb, mint a bíróságon kért 161 000 dollár.

A bejelentésre egy intenzív kétnapos bírósági meghallgatás után került sor, ahol Costner és volt felesége ismertette a szerintük méltányosnak tartott összeget. A kaliforniai Santa Barbarában tartott bírósági ebédszünetben Costner egy szívszorító megjegyzést tett exéről a sajtónak.

„Szörnyű ez a helyzet, de itt tartunk. Annyira rossz érzés. Arról beszélünk, akit szeretek. Egyszerűen képtelenség” – mondta a színész, majd amikor egy riporter megkérdezte tőle, hogy „még mindig szereti-e” a tőle elhidegült feleségét, Costner így válaszolt: „Természetesen.”

A megegyezést követően Costner elárulta, mennyire sebezhetőnek érezte magát a jogi huzavona miatt.

„Tudod, amikor az ember ilyen hosszú ideig él együtt valakivel, nincs győztes… Az egyik percben úgy érzed, hogy a világ tetején vagy, aztán rájössz, hogy mennyire sebezhető vagy.”

Egy újabb meghallgatásra most novemberben kerül sor – írja az Unilad.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés