ACNEWS

A tragédia oka: hirtelen robbanás végzett Vágó Istvánnal

A gyászoló özvegy, először szólalt meg a kvízmester halála után.
Hirdetés
Ad image

Vágó István április végén hunyt el. Az özvegy, Judit azóta nem nyilatkozott, most viszont egy hosszabb interjút adott, melyben a tragikus napról is mesélt.

Elmondta, hogy a férje a halála előtti este még otthonról internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, és barátaival.

„Majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen elvágódott” – emlékezett vissza a Kiskegyednek az özvegy.

Arra is kitért, hogy nem tudtak arról, hogy a kvízmesternek bármilyen betegsége lett volna. Ugyan az utolsó hat hétben nagyon köhögött, kérték is, hogy menjen el orvoshoz, de ott az összes eredmény negatív lett.

„Sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg. Ha ez lett volna, és nem ment volna el a vizsgálatokra, akkor én abba beleőrültem volna” – mondta Vágó Judit, hozzátette ugyanakkor, hogy nem a fenti problémák okozták a műsorvezető halálát.

„Nála egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni (…) ha éppen a műtőasztalon feküdt volna, akkor sem tudták volna megmenteni.”

Mint ahogy korábban az ACNews beszámolt róla, a család szűk körben fogja eltemetni Vágó Istvánt. Viszont lesz egy nyilvános búcsúztatója is, május 18-án, csütörtökön 17 órától Budapesten, a Szent István parkban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés