ACNEWS

Kim Dzsong Un 40 éves. Talán.

Kim Dzsong Un Fotó: Pixabay
Kim Dzsong Un Fotó: Pixabay
Az észak-koreai vezető feltehetően ma (hétfőn) töltötte be a negyedik X-et. Az állami média viszont továbbra is hallgat róla.
Hirdetés
Ad image

Kim Dzsong Un születésnapja feltehetően január 8-án van, bár a rezsim soha nem erősítette meg a dátumot. Az amerikai kormány 1984-re jegyzi Kim születési évét, így idén 40 éves.

A korábbi „uralkodók”, Kim apjának és nagyapjának születési dátuma nemzeti ünnepnek számít a tekintélyelvű államban. Kim Dzsong Un feltételezett születésnapjai eközben mindig csendben, a médiában vagy az országos naptárban való említés nélkül teltek el – írja a Reuters.

Észak-Korea 2020 januárjában került a legközelebb a dátum megerősítéséhez, miután a hatóságok elismerték, hogy Kim születésnapi üdvözletet kapott Donald Trump akkori amerikai elnöktől, bár a pontos dátumot nem említették.

A KCNA állami hírügynökség most hétfőn azt mutatta, hogy Kim egy csirkefarmra látogatott el lányával és magas rangú tisztviselőkkel.

A dél-koreai hírszerző ügynökség ebben a hónapban közölte, hogy úgy véli, a Ju-ae néven ismert lány lehet a valószínű utód.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés