ACNEWS

Kim Dzsongun sírva kéri a nőket: Még, még, még! – VIDEÓ

Kim Dzsong Un Fotó: Pixabay
Kim Dzsong Un Fotó: Pixabay
Megdöbbentő videó került ki az észak-koreai diktátorról a netre. A felvételen a vezető könnyek között szól az anyákhoz.
Hirdetés
Ad image

Kim Dzsongun észak-koreai diktátor sírva fakadt a parlamentben, miközben könyörgött a nőknek, hogy szüljenek több gyermeket, mivel az ország születési aránya nagyot zuhant.

A despota egy fehér zsebkendővel törölgette könnyeit, miközben nők ezreihez szólt a fővárosban, Phenjanban tartott országos anyák találkozóján. Az állami média szerint a nőknek meg kell állítaniuk a születések számának csökkenését az országban, hogy megerősítsék a nemzeti hatalmat.

Mivel erősen titkolózó államról van szó, az ország nagyon kevés részletet közöl népesedési alakulásáról. A dél-koreai kormány becslései szerint azonban a termékenységi ráta folyamatosan csökkent az elmúlt évtizedben. Az észak-koreai állami média idei jelentései szerint az ország egy sor kedvezményt vezetett be a három vagy több gyermekes családok számára. Beleértve az ingyenes lakhatást, az állami támogatásokat, az ingyenes élelmiszert, a gyógyszereket és a gyermekek oktatási kedvezményeit.

Kim azt mondta az anyáknak, hogy elsődleges feladatuk az, hogy szocialista erényeket tápláljanak utódaikba, és a kormánypárt iránti hűségre tanítsák őket. Így folytatta: „A születési ráta csökkenésének megállítása, valamint a megfelelő gyermekgondozás és oktatás mind közös ügy, amelyeket anyáinkkal együtt kell megoldanunk.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés