ACNEWS

Kiírtotta az iskolás a családját, aztán megvacsorázott

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A fiú azért ölte meg a szüleit, mert azok büntetésből elvették tőle a mobiltelefonját. Utána napokig a holttestek mellett élt.
Hirdetés
Ad image

A véres tett a család otthonában történt, a délkelet-brazíliai São Paulóban. A 16 éves Igor Gomes elmondása szerint szülei elkobozták a mobiltelefonját, noha az iskolában egy prezentációhoz kellett volna.

Ezután a konyhában pisztollyal tarkón lőtte nevelőapját, Isac Tavarest, miután az hátat fordított neki. A következő lövés a lépcsőn leszaladó 16 éves testvérét az arcán találta el. Amikor az anya, Solange Gomes hazaérkezett és felfedezte a konyhában a halott férjét, őt is lelőtte a fiú.

A három holttestet azonban csak napokkal később fedezték fel. A tinédzser maga hívta ki a rendőrséget hétfőn, miután már sok légy keringett a maradványok körül, és azok bomlásnak indultak. Végül elmondta a nyomozóknak a tettének hátborzongató részleteit. Az egész hétvégét a holttestek mellett töltötte. A vérfürdő után a szokásos rutinját követte, edzőterembe járt és bevásárolt. Az étkezéseket is közvetlenül a családja holttestei mellett fogyasztotta el – írja a krone.at.

A tinédzser mentális állapotát most vizsgálják. A rendőrségi vallomása során meglepetésének adott hangot, hogy egyáltalán letartóztatták. A nyomozók elborzadtak attól, hogy a fiú milyen könnyedén beszélt arról, hogyan irtotta ki a családját, majd hogyan élt mellettük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés