ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kirúgták a hokikapust, mert terhes lett a felesége

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A kapus átigazolt egy másik csapathoz. A felségével készen álltak a költözésre, majd jött egy hívás a klubtulajtól: mégsem szerződnek.
Hirdetés
Ad image

A Vienna Capitalsnál eltöltött három év után Stefan Steen átigazolása a Dundee Starshoz már véglegesnek tűnt. A felek megegyeztek, a régi lakást kiürítették, és a páros készen állt a skóciai költözésre. Egészen addig, amíg nem jött a hívás a klub tulajdonosától: Mivel Steen felesége gyermeket várt, a klub mégsem akarja őt szerződtetni – írja a krone.at

A házaspár a Capitalstól való távozás után ideiglenesen visszaköltözött Svédországba. „Úgy döntöttünk, hogy nyugodtan otthon maradunk – amíg nem érkezik ajánlat valahonnan, ahol nyugodtnak és biztonságban érezzük magunkat, és a nyelv sem jelent potenciális problémát” – mondta Steen.

És vártak.

Amikor a Dundee Stars váratlanul megkereste Steen menedzserét, Michael Latschenbergert ezt mondta: „… Stefan elérhető – de ő és a felesége hamarosan gyermeket várnak. Szóval saját lakásra és saját autóra van szükségük. Ez volt az első dolog, amit mondtam! Azt válaszolta, hogy nincs semmi probléma, az előző szezonban két játékosuk is volt hasonló helyzetben, és minden jól ment.”

Így a leendő szülők ismét csomagolni kezdtek, a felek aláírták az ideiglenes szerződést. Steve Ward tulajdonos azonban mégiscsak felbontotta a kapus szerződését. „Sajnos rossz hírem van, semmi sem fog történni … Nem akarok olyan kapust, akinek a felesége terhes – nem akarom ezt a stresszt” – mondta Ward telefonon Latschenbergernek, két nappal az átigazolási időszak vége előtt.

Steen most klub nélkül maradt, és jogi lépéseket fontolgat a Dundee Stars ellen. „Meg kell néznem, hogy milyen jogaim vannak. Hogy a liga hogyan jár el. Meg akarom mutatni, hogy ez nem helyes, és biztosítani akarom, hogy senki más ne kerüljön hasonló helyzetbe” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés