ACNEWS

Könyörtelen profiként ölte meg feleségét Arnold, a féltékeny exlégiós

Jogerősen kilenc és fél év börtönbüntetésre ítélték a drogos sofőrt /Fotó: Pixabay
Jogerősen kilenc és fél év börtönbüntetésre ítélték a drogos sofőrt /Fotó: Pixabay
Egyetlen szúrással végzett 27 éves feleségével a baranyai férfi: a penge a nő nyakcsigolyánál idegpályát ért, azonnal meghalt.
Hirdetés
Ad image

Amikor B. Arnoldot meglátogatta az édesapja, fia csak többszöri csengetés után nyitott ajtót. Rögtön feltűnt az apának, hogy egykori idegenlégiós fia mennyire zavartan viselkedett. Ezért azonnal segítséget akart hívni hozzá. De a gyerekszobába lépve, döbbenten látta, hogy itt sokkal nagyobb a baj. A menye az ágyon feküd. Látszólag sértetlen volt. Mégsem mozdult. Arnold apja rögtön hívta a mentőket, akik megállapították a nő halálát. De az okát ők sem tudták.

Beletörte a késpengét a nő nyakába

„A kollégák felvették az adatokat és ellenőrizték a kamerafelvételeket. Kiderült, hogy a lakásban a bűncselekmény ideje alatt csak a 40 éves férj és a 27 éves felesége tartózkodott – mesélte a police.hu-nak Albrecht Zsolt alezredes, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt vizsgálója. – A halál okát kezdetben nem lehetett megállapítani. Egy vágott sérülést vettünk észre a nő fülén, ami nem okozhatta a halálát. De a szemle során találtunk egy szúrt sérülést is a nyaki csigolyánál, valamint egy törött kés markolatát. A kés beletört, ezért nem vették észre azonnal. A boncolás során megállapították, hogy olyan erőteljes volt a szúrás, hogy azonnal elvágta az idegpályát, így rögtön bénulást és halált okozott.”

Mivel a férj kihallgathatatlan állapotban volt, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállították. Ahol a szakértők megállapították, hogy beszámítható. Fél év telt el a tragédia óta, mire  B. Arnold tudatára ébredt, hogy milyen súlyos bűncselekményt követett el. Akkor végre vallomást tett.

Rögtön megbénult és meghalt

Arnold elmondása szerint párja aznap a konyhapultról felkapott két kést, majd a mellkasához emelte. Azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. A nő ezután a gyerekszobába futott, ő pedig utána, hogy elvegye tőle a szúróeszközt. „Öt másodperc volt az egész – idézte a férfi vallomását az alezredes. – A kést a falhoz akartam ütni, hogy kiessen a kezéből. Azonban sötét volt, semmit nem láttam, de éreztem, hogy a kés egy kemény tárgyba fúródik, majd a párom összeesik. A villanykapcsolóhoz szaladtam, és felkapcsoltam a villanyt. Ekkor láttam meg, hogy a kés a párom nyakába fúródott, ami idegpályát ért, így a halál azonnal beállt, már nem lehetett újraéleszteni.”

A szakértők, anélkül, hogy a gyanúsított tudta volna, ugyanezt állapították meg. Hozzátették, hogy ennyire pontosan és ekkora erővel szúrni véletlenül lehetetlen. B. Arnold az idegenlégiónál szolgált. Amennyiben a harctéren alkalmazzák ezt a szúrási technikát, az alkalmas lehet arra, hogy az ellenfelet hang nélkül, azonnal harcképtelenné tegye. Arnold tagadta, hogy ezt a technikát ismerte, illetve használta volna. A kétgyermekes nő gyakran panaszkodott a barátainak, hogy a férje furcsán viselkedik. Féltékenyen fenyegette őt. Arnold és felesége gyermekeit a tragédia után a rokonok vették magukhoz. A rendőrség november 13-án zárta le a nyomozást, és az iratokat megküldte az ügyészségnek. B. Arnoldot emberöléssel gyanúsítják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!