ACNEWS

Tévedésből temették el élve a nőt – 11 napig feküdt a koporsóban

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A 37 éves asszonyt tévedésből temették el élve, és csak azután exhumálták, hogy az emberek sikolyokat és dörömbölést hallottak a sírjából.
Hirdetés
Ad image

Rosangela Almeida dos Santos holttestén csuklósérülések voltak, amikor végül exhumálták. A koporsóban vért is találtak.

A nőt halottnak nyílvánították, és az északkelet-brazíliai Riachao das Neves temetőjében temették el. Halotti bizonyítványa szerint két szívmegálláson esett át, mielőtt „szeptikus sokkban” halt meg.

A temető közelében élők 11 nappal a temetése után riasztották a családját, amikor sikolyokat és dörömbölést hallottak a sírból. A családtagok feltörték a sírt, de már későn, a nőt egy közeli kórházban halottnak nyilvánították. Állítólag a teste még meleg volt. A füléből és az orrlyukaiból vattát távolítottak el.

Rosangela kezén és homlokán sérülések voltak, ami arra utal, hogy megpróbált kiszabadulni – mondta a családja. Azt állították, hogy a koporsófedél oldala körüli szögeket felfelé nyomták, és a fekhely belsejében karcolások és vérnyomok voltak.

Natalina Silva háziasszony elmondta, hogy az emberek tompa sikolyokat hallottak az éjszaka folyamán.

„Amikor odaértem, dörömbölést hallottam a sír belsejéből. Azt hittem, hogy a gyerekek, akik a temető körül játszanak, megtréfáltak. Aztán kétszer hallottam sikolyt” – idézi őt a DailyStar.

Ana Francisco Dias, aki a temető közelében lakott, azt mondta: „Több mint 500 ember jött ide, megtöltötték a temetőt. Mindenki odament megnézni, sokan megérintették a lábát, és mindenki érezte, hogy még meleg.”

A rendőrségi vizsgálat azonban arra a következtetésre jutott, hogy a nyögésekről és dörömbölésekről szóló beszámolók „pletykák” lehettek. A polgári hatóságok végül azzal zárták le az aktát, hogy a nőt nem temették el élve.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés