ACNEWS

Koronáról álmodozó kislányoknak segít Koroknyai Virág

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Koroknyai Virágot egy gyermekszépségversenyen koronázták meg először, az édesanyja azóta őrzi a csillogó fejdíszt.
Hirdetés
Ad image

Koronáról, kifutóról, fotózásról álmodozó kislányokkal találkozik minden idők egyik legszebb magyar szépségkirálynője, Koroknyai Virág. Ugyanis május 19-én, délelőtt Budaörsön rendezik a Magyarország Gyermekszépe versenyt, amire mentorként ő is ellátogat. Hatvan kis versenyző várja a találkozást a híres szépséggel, aki egy családi rendezvényről siet hozzájuk. Mint ismert, Virág 2017-ben nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy 12 évesen is megkoronázták, a Miss Little Hungary gyermekszépségversenyen.

Virág bája, kisugárzása a mai napig lenyűgözi a világot Fotó: Belényesi Lexy

„Nagyon sok erőt adott az az élmény, amit kislányként koronával a fejemen átéltem. Segített megvalósítani a legtitkosabb álmomat, hogy felnőttként is szépségkirálynő legyek – árulta el az AcNews-nak Virág. – Mindig szép emlékeket idéz, ha rápillantok a gyerekkori koronámra, amit otthon őriz az édesanyám. Rajta soha nem éreztem, hogy a meg nem valósult álmait akarja rám kivetíteni. Csupán azt akarta, hogy boldog legyek, és segített az álmaim elérésében. Azt üzenem a kislányoknak, hogy ők se féljenek álmodozni, mert velük is megtörténhet ez a csoda.”

Koroknyai Virág jelenleg egyetemre jár, hamarosan jogász lesz Fotó: Belényesi Lexy

Virág egyébként gyönyörűbb, mint valaha, bombaformában van. Ha holnap elindulna egy újabb, rangos szépségversenyen, jó eséllyel meg is nyerné azt. Igaz, roppant szerencsés alkat, ehet bármit és akármilyen sokat, nem látszik meg rajta. Az alakja most is mint a nádszál. „Tényleg nem sanyargatom magam, ilyen a testalkatom. Az előbb éppen császárszalonnát ettem hagymával és kenyérrel – mondja kacagva Virág. – Emlékszem, amikor húszévesen megnyertem a Magyarország Szépe versenyt, Sarka Kata versenyigazgató mindenhol azt nyilatkozta, hogy nekem sokat kell ennem. Igaza volt, csupán 47 kiló voltam akkor.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés