ACNEWS

Közel kétszáz rajongó köszöntötte Vastag Csabát a 40. születésnapján

Az énekest nem foglalkoztatja az idő múlása, de a nagyszabású születésnapi köszöntés láttán ő maga is elérzékenyült.

Hirdetés
Ad image

Az énekest nem foglalkoztatja az idő múlása, de a nagyszabású születésnapi köszöntés láttán ő maga is elérzékenyült.

Szívmelengető meglepetésben volt része Vastag Csabának, aki a múlt héten töltötte be 40. életévét. Az énekes nem tulajdonít nagy jelentőséget a születésnapoknak, ám a köszöntésére szervezett születésnapi buli láttán igazán meghatódott.

„150-200 rajongóval és a zenekarommal közösen szerveződött ez a családias hangulatú születésnapi összejövetel. Ismerős arcok, egy jelentős részük évek óta rendszeresen ellátogat a koncertjeinkre. Szélesebb körben 11 éve ismert meg az ország az X-Faktornak köszönhetően, így olyanok is vannak közöttük, akik azóta felnőttek, családot alapítottak, míg a helyszínen tartózkodó legidősebb rajongó 86 éves volt. A jelenlegi járványhelyzet miatt sokan voltak, akik nem tudtak jelen lenni, de a live közvetítésnek köszönhetően – amelyet eddig közel tízezren tekintettek meg – ők is velem ünnepelhettek. Természetes, hogy ezen a kerek születésnapon még inkább megérint az a szeretet, amit a közönségemtől kapok” – mondta az előadó, aki egy cseppet sem éli meg traumaként az idő múlását.

„A születésnapjaim egy jó ideje nem jelentenek számomra különleges alkalmakat. Az ajándékok általában kevésbé érdekelnek, számomra egyáltalán nem fontos, hogy mit kapok vagy hogy egyáltalán kapok-e valamit. Sokkal inkább az érdekel, hogy megéljem a szép és jó pillanatokat, hogy időt tölthessek együtt azokkal, akiket szeretek, akik fontosak az életemben. Nekem ez a születésnap – és valahol az élet – lényege. Erre a mostanira is biztos, hogy mindig emlékezni fogok” – mondta meghatódva Vastag Csaba, akit hatalmas tortával és egy zenegéppel lepett meg az ünneplők hada.

„Régóta szemeztem egy zenegéppel, van egy sajátos hangulata egy ilyen eszköznek. Ez már egy modernebb verzió, amelyen a technika segítségével bármelyik dal lejátszható. Nagyon kedves gesztus, hogy ezzel leptek meg, alig várom, hogy otthon megtaláljam a helyét és beüzemelhessem” – tette hozzá az énekes, aki nagyon hálás a közönségének, zenekarának és mindenkinek, aki ilyen felejthetetlenné tette a születésnapját.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés