ACNEWS

Kulcsár Edina újra férjhez akar menni

Érzelemdús volt a szépségkirálynő és G.w.M szűk körben megtartott esküvője.

Hirdetés
Ad image

Érzelemdús volt a szépségkirálynő és G.w.M szűk körben megtartott esküvője.

„Szerettük volna, ha a kislányunk teljes családba születik, úgyhogy február 25-én fél háromkor a Bakáts téri házasságkötő teremben összeházasodtunk. Mindössze félórás volt az egész ceremónia, de annál viccesebbre és meghatóbbra sikerült” – mesélte a Story magazinnak Kulcsár Edina, aki majdnem elkésett a szertartásról.

„Egy kissé levert a víz a rohanásban, úgy vezettem, hogy lehúztam az ablakot, és a ruhámhoz tartozó, jó hosszú tüllanyag csak úgy szállt kifelé a kocsiból. Elég vicces látvány lehettem, de legalább odaértem” – mondta a sztár.

Edinát nagymamája kísérte be a házasságkötő terembe, majd átadta leendő férjének, akivel annyira zavarban voltak, hogy végig nevetgéltek a fogadalomtétel közben. A szülőköszöntőnél viszont szem nem maradt szárazon, könnyekig hatódtak a vendégek.

A szerelmesek az utolsó pillanatban foglalták le a családi estebéd helyszínéül szolgáló éttermet is, ahol azonban a vendégekkel már a jövő évi esküvőjüket beszélték át. Edina ugyanis továbbra sem mond le arról, hogy egy hetedhét országra szóló lagziban is igent mondjon a férjének.

Több mint egy évvel ezelőtt óriási port kavart, amikor a szépségkirálynő és a rapper hivatalosan bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Sokan rosszallóan nézték kapcsolatukat. Tavaly augusztusban kiderült, hogy útban van első közös gyermekük. Ezt követően decemberben, Edina születésnapján már a lánykérésre is sor került. Az esküvővel sem vártak sokat, idén februárban a legnagyobb titokban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés