ACNEWS

Kutyáktól és rendőrőktől lesz hangos Dunakeszi

Sok pénzt fizetnek a jövő legendás kutyáiért a rendőrök Fotó: police.hu Dunakeszin
Sok pénzt fizetnek a jövő legendás kutyáiért a rendőrök Fotó: police.hu Dunakeszin
Alig több mint két hét múlva, hétfőn reggel 9-től 12 óráig a Repülőtéri utca 3. alatt kutyamustrát-és vásárt tartanak a rendőrök.
Hirdetés
Ad image

A rendőrség a szolgálati kutyái utánpótlása érdekében kutyakiválasztási eljárást tart 2023. augusztus 28-án, 9.00 és 12 óra között. A vásár a Repülőtéri utca 3. alatt lesz. Olyan ebek bírálatra elővezetését várják, amelyek megfelelnek az ide kattintva elérhető feltételeknek, továbbá elsősorban őrző-védő feladatokra alkalmasak – írta a police.hu.

Az AcNews információja szerint minden idők legeredményesebb rendőrkutyája a nyomkövető Kántor volt. A másik a Szűcs őrnagy nevű, budapesti őrző-védő németjuhász. Ez a legendás kutyus a gazdájával a budapesti focimeccsek biztosítását végezte. De olyan eredménnyel, hogy amikor meglátta őt a Fradi B-Közép, vagy az újpesti kemény mag, a szurkolók hanyatt-homlok menekültek előle. Szűcs őrnagy akció közben nem egyszer olyat ütött a fémből készült szájkosarával, hogy képes volt eltörni vele a garázda szurkoló kezét.

Amikor Szűcs őrnagy elérte a nyugdíj korhatárt, a panelházban élő gazdája nem tudta magához venni, ezért a rendőrség elárverezte. Előbb egy győri színesfémkereskedőhöz került, aki  a kocsmában parádéztatta a jobb sorsra érdemes jószágot. Addig, amíg meg nem harapott egy emberkedő férfit, akinek húsz öltéssel varrták össze a kezét.

Ezután új gazdija lett, Érden egy középkorú házaspár vette magához. Onnantól igazán nyugdíjas élete lett Szűcs őrnagynak. Szinte minden nap rántott csirkét evett, napközben a kertben járőrözött, őrizte a házat. Este pedig a gazdi ágya alatt horkolva aludt. Szűcs őrnagy ma már az örök vadászmezőkön szaladgál, de ha a B-Közép tagjai között szóba kerül a neve, sokaknak összerándul a gyomra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés