ACNEWS

2024. October 05.   |   Aurél napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Küzdenek az orvosok a zebrán elgázolt fiúcska és anyja életéért

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Kis híján halálra gázolta egy furgon sofőrje a veresegyházi zebrán az édesanyát és hároméves kisfiát, kórházban ápolják őket.
Hirdetés
Ad image

Ötödik napja küzdenek az orvosok a kórházban fekvő, hároméves, veresegyházi zebrán elgázolt kisfiú életéért. Az édesanyja őt kézen fogva, a kislányát pedig a karján vitte át a zebrán, amikor egy ámokfutó furgon sofőrje elgázolta a családot. Az anyukát súlyos, többszörös csonttöréssel, míg a kisfiát életveszélyes tüdősérülésekkel szállították kórházba. Rajta át is gázolt a furgon. Szerencsére a karon ülő kislány karcolásokkal megúszta a szörnyű gázolást. A vétkes sofőr ellen büntetőeljárás indult, ha bebizonyosodik a bűnössége, akár öt év börtönbüntetéssel sújthatják.

A kisváros lakóit sokkolták a történtek. Helyiek egy csoportja azonnal összefogott, hogy amennyire csak lehet, segítsenek a bajba került családon. Van, aki pénzzel, mások főzéssel, fűnyírással vagy éppen bevásárlással igyekeznek a balesetet szenvedett családon segíteni. Egy helyi étterem a főzést is bevállalta, de volt, aki pszichológusi szolgálatait ajánlotta fel a kórházban lábadozó édesanyának – írta a Bors.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés