ACNEWS

Lajcsi már rég nem élne, ha igaz lenne az ügyvédje állítása

Lajcsi és ügyvédje gondoskodik róla, hogy a bíróság ne unatkozzon Fotó: TV2
Lajcsi és ügyvédje gondoskodik róla, hogy a bíróság ne unatkozzon Fotó: TV2
A bíróság szerint hiába állítja az ügyvéd, a trombitásnak nincs olyan betegsége, amit a börtönben nem lehet kezelni.
Hirdetés
Ad image

Ahányszor csak Lajcsi ügyvédje megszólal a sajtóban, két dolgot szajkóz. Az egyik, hogy ügyfelét ártatlanul ítélték közműlopásért 3 év 6 hónap börtönbüntetésre. A másik, hogy Lajcsi állapota szemmel láthatóan napról napra romlik. Ha ez igaz lenne, akkor a trombitaművész már rég nem élne. Arról nem is beszélve, hogy Lajcsi gyakran ellentmond az ügyvédjének, amikor a börtönből azt üzeni: jól van, nem kell érte aggódni.

Ennek ellenére Galambos Lajos mindent megtesz, hogy ne kelljen rács mögött letöltenie a büntetését. Négy hónapja a baracskai börtön lakója, azóta többször is kérelmezte, hogy a betegsége miatt otthon tölthesse le a büntetését. Amit a Székesfehérvári Törvényszék ezúttal is jogerősen elutasított.

„Meg tudom erősíteni a híreket, sajnos, valóban így történt – nyilatkozta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt. – Ebben a körben még szakértői bizonyítást sem rendeltek el. Sajnos, a döntés óta Lajcsi egészségi állapota tovább romlott. Mondanom sem kell, először letaglózta a hír, ami teljesen érthető, hiszen azt remélte, hogy kedvező döntés születik az ügyben, ám utána sikerült összeszednie magát, és amikor találkoztam vele, már újra a jövőt tervezgette, hogy mi mindenbe is vág majd bele a szabadulása után.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés