ACNEWS

Le kellett mondania Kamilla királynénak

Úgy gondolja túl öreg már…

Hirdetés
Ad image

Úgy gondolja túl öreg már…

A brit királyi családban nagyon népszerű a lovaglás. Kamilla királyné is sokat hódolt ennek a nemes hobbinak. Nemrégiben azonban úgy döntött, hogy felhagy vele.

Mindez akkor derült ki, amikor ő és a férje III. Károly király a németországi útján egy hamburgi általános iskolában tartott beszédet. Ekkor árulta el, hogy mi vezetett a döntéséhez.

„Annak idején voltak lovaim, sokat lovagoltam. Sajnos, ezentúl már nem fogok lóhátra ülni. Túl öreg vagyok hozzá. Tegnap este a képernyőn néztem az egyik csikó születését, ami nagyon izgalmas volt” – mondta a 75 éves Kamilla, majd hozzátette, hogy ettől függetlenül a versenylovait, továbbra is gondozni fogja.

Camilla, akit a jövő hónapban Károly király mellett megkoronáznak, mindig is híres volt a lovak iránti szeretetéről. A néhai királynő istállójának is átvette a mindennapi vezetését.

A hajdani II. Erzsébet is szenvedélyes lovas volt. Három évesen kapta az első lovaglóleckéjét, a sport pedig annyira megtetszett neki, hogy az élete végéig elkísérte. Még 2020 májusában is nyilvánosságra is hoztak róla egy képet, amint az akkor 94 éves uralkodónő lóháton látható.

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés