ACNEWS

Lefejezett csecsemőket találtak egy izraeli faluban

Az 5 hónapos kislány súlya alig érte el a 3 kilót IIllusztráció. Pixabay
Az 5 hónapos kislány súlya alig érte el a 3 kilót IIllusztráció. Pixabay
Legalább 40 halott csecsemőt találtak izraeli katonák egy a Hamasz által megtámadt faluban, néhányat lefejeztek.
Hirdetés
Ad image

Az izraeli hadsereg kimondhatatlan borzalommal szembesült egy a Hamász által megtámadott izraeli közösségben. Az i24News helyi izraeli lap szerint az Kfar Azába, a Hamász terroristái által megszállt közösségek egyikébe szombaton kora reggel vonultak be, és mintegy 40 halott csecsemőt fedeztek fel, akik közül néhányat lefejeztek.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) katonái a környéken talált áldozatok holttesteit távolították el, amikor megtalálták a gyerekek maradványait. A jelentés szerint a katonák megpróbálják csontjaik által azonosítani az áldozatokat.

„Ez nem háború, ez nem csatatér. Látod a csecsemőket, az anyát, az apát a hálószobájukban, a védőszobájukban, és azt, hogy a terroristák hogyan ölték meg őket” – mondta Itai Veruv, az IDF vezérőrnagya. Adta hírül az i24News.

– Ez egy mészárlás – mondta elborzadva.

Szombaton reggel a Hamász vezette erők özönlöttek át az izraeli-gázai határon, miközben a lakosok aludtak, embereket vonszoltak az utcára, néhányat túszul ejtettek, míg másokat lefejeztek és megöltek. Több mint 700 izraelit, köztük férfiakat, nőket, gyerekeket és időseket öltek meg válogatás nélkül egy nap alatt – ez a legnagyobb terrortámadás Izrael történetében egyetlen napon belül.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés