ACNEWS

Legyőzte félelmét Istenes László

A Mokkában tett bátorságpróbát a műsorvezető.

Hirdetés
Ad image

A Mokkában tett bátorságpróbát a műsorvezető.

A legtöbb embernek van valamilyen fóbiája. Ez alól nem kivétel Istenes László, a Mokka műsorvezetője sem, aki rettegett a magasságtól és a mélységtől. Tegnap viszont mindkettőt megtapasztalhatta, amikor adás közben felrepítették a fellegekbe. Miután leszálltak, csak annyit mondott, hogy nem is volt olyan rossz. A nagy élményről persze az Instagram-oldalán is beszámolt.

 

 

„Az egyik legnagyobb fóbiám a mélység-magasság kombó, ami ellen nem igazán küzdök, de azért néha-néha megpróbálom átlépni a félelmemet. A repülés az egyik legnagyobb csoda és rejtély számomra a világon. A repülést, a repülő járműveket gyerekkorom óta ámulattal, lenyűgözve csodálom, alkotóikat, pilótáikat pedig nagyon tisztelem. Tegnap ismét bátorságpróbát tettem a cserszegtomaji reptéren. A pilótám Hegedűs Károly a világ egyik legjobb motoros sárkányrepülője volt, aki segített abban, hogy pozitív élmény maradjon a kaland” – írta bejegyzéséhez a műsorvezető.

Istenes Lacinak azonban még egy másik nagy fóbiája, az pedig a kígyók. De, hogy azt miként fogja leküzdeni, egyelőre nem tudni. Mádai Vivien az bejelentkezés végén ugyanis felajánlotta neki, hogy az egyik következő adásban hoznak neki állatot, de ezt Laci kategorikusan elutasította.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés