ACNEWS

Lelepleződött Putyin új szeretője

Forrás: Putyin
Forrás: Putyin
Egyre többen találgatják, hogy ki lehet Putyin új szeretője. A hírek szerint Jekatyerina Mizulina lehet az orosz elnök új szerelme.
Hirdetés
Ad image

A pletykák szerint Vlagyimir Putyin új szeretőt tudhat maga mellett. Állítólag Jekatyerina Mizulina orosz politikusról az új kiszemelt, bár Vlagyimir Putyin magánéletéről szinte semmit se lehet tudni biztosan. Ennek ellenére továbbra is rengeteg pletyka jelenik meg a médiában a Kreml fejének állítólagos szerelmeiről. Évekig találgatások folytak a volt tornász Alina Kabajevával való kapcsolatáról, akivel állítólag közös gyerekük is született. Ám most az ukrán hírügynökségek azt állítják, hogy Putyin életében az első helyen egy másik nő áll – számolt be a Topky.

Forrás: @ekatarina_mizulina, Instagram

A hírek szerint Jekatyerina Mizulina, a Liga of Safe Internet nonprofit szervezet vezetője a kiszemelt. Azaz, ahogyan a kritikusok hívják a nőt, Barbie. Aki pedig egyértelműen Putyin esete. „Teljesen Putyin ízlése. Mindig is szerette Barbie-t. Még a szenvedélyére, Szvetlana Krivonogikh, a lánya anyjára is nagyon hasonlít.” – mondta Olga Romanova politikai aktivista a parlament.ua-nak.

A cég, és ezzel Jekatyerina is, felkerült január 29-én az EU szankciós listájára is. Ennek oka, hogy az unió szerint a szervezet, és ezzel ő is elősegítik a szabad sajtó és véleménynyilvánítás megakadályozását az országban. Ezért Jekatyerina számláit befagyasztották, ő pedig nem léphet be az EU-ba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés