ACNEWS

Levágta a péniszét egy pap, mert megcsípte egy kullancs

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Egy csehországi pap késsel vágta le a saját péniszét, miután állítólag egy kullancscsípés miatt elmezavarodott lett.
Hirdetés
Ad image

„Nem tudjuk pontosan, mi történt, valószínűleg egészségügyi problémája lehetett” – mondta a médiának a dél-csehországi Českobudějovick polgármestere. A cseh lapok szerint a helyiek először akkor vették észre, hogy valami nincs rendben, amikor a meg nem nevezett lelkész nem jelent meg egy előre megbeszélt találkozón. A mentősök betörték az ajtaját: vértócsában fekve, levágott pénisszel találtak rá eszméletlen papra.

A helyi sürgősségi osztályra szállították, ahol az állapota miatt az orvosok mesterséges kómába helyezték, és lélegeztetőgépre kapcsolták, amelyen 10 napig marad. Sajnos a kómás állapota miatt az orvosok nehezen tudták kideríteni, hogy mi történt előtte.

Az orvosok azonban károsodást fedeztek fel a beteg idegrendszerében, amely a vallási vezető vallomása szerint vírusos eredetűnek tűnt. A pap kullancs által terjesztett agyvelőgyulladásban szenvedett. Előrehaladott stádiumban ez az állapot személyiségváltozást, sőt pszichózist is okozhat, ami vélhetően a pap esetében is fennállt. A hatóságok azóta kizárták az idegenkezűséget. „Nem vizsgálunk semmilyen törvénytelen cselekedetet” – mondta Jiří Matzner, a dél-csehországi rendőrség szóvivője.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés