ACNEWS

Lionel Messi miatt őrjöngtek Hongkongban

Fotó: YouTube/TruCelebrity
Fotó: YouTube/TruCelebrity
Több ezer dühös és csalódott szurkoló követeli vissza a pénzét a legutóbbi Inter Miami meccs miatt, ahol Messi végig a kispadon ült.
Hirdetés
Ad image

David Beckham, a klub tulajdonosa, Hongkongban tartózkodik az Inter Miami távol-keleti előszezoni túráján. A 40 000 jegyet az eladást követő egy órán belül elkapkodták.

A helyiek, akik akár 360 fontot (közel 160 ezer forint) is kifizettek a jegyekért, dühüknek adtak hangot, mert Lionel Messi kihasználatlanul maradt csereként. A 36 éves argentin ikon combizomsérüléssel küzd, ami miatt mindössze hét percet játszott a Cristiano Ronaldo Al-Nassr elleni 6-0-s vereség alkalmával csütörtökön. És a világbajnokság győztesének egészségét – aki előzőleg egy nagyon könnyű nyílt edzésen vett részt – nem kockáztatták a hongkongi csapat ellen – írja a TheSun.

Ez azonban nem tetszett a szenvedélyes szurkolóknak, akik mindenáron látni akarták a labdarúgót. A második félidőben „Messit akarjuk” skandálták, amikor az Inter Miami 4-1-es győzelmet aratott.

Messi és Luis Suárez a pálya széléről nézte végig a mérkőzést. A szurkolók – akiknek azt mondták, hogy nem lesz visszatérítés, ha Messi nem lép pályára – dühös reakciójukkal elnyomták Beckham közönséghez intézett beszédét.

„Majdnem tíz éve várok arra, hogy láthassam Messit élőben játszani. Lehet, hogy hamarosan befejezi az aktív pályafutását, ezért vagyunk most különösen csalódottak” – mondta az egyik dühös szurkoló. Egy másik drukker azt mondta, csak azért ült repülőre Melbourne-ben, hogy láthassa Messit, és most nagyon átverve érzi magát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés