ACNEWS

Madonnának senki nem mondta meg, hogy haldoklik az anyja

Madonna / Fotó: Shutterstock
Madonna / Fotó: Shutterstock
A pop királynője arról mesélt, hogy sose ismerhette igazán édesanyját. Senki se szólt neki, hogy haldoklik, nem is tudott elbúcsúzni tőle.
Hirdetés
Ad image

Több országban csak most vasárnap ünnepelték az anyák napját, aminek alkalmából Madonna is mesélt a rajongóinak. Az énekesnő kivételesen nem (csak) a gyerekeiről beszélt, hanem a jeles nap alkalmával az édesanyjáról osztott meg fotókat. Anyukája még 1963 decemberében hunyt el mellrákban 30 éves korában, amikor Madonna még csak 5 éves volt. Az Instagrammon megosztott fotók egy koncerten készült képpel kezdődnek, ami az énekesnő utolsó turnéján készült. A kivetítőn pedig az édesanya látható.

„81 előadáson keresztül álltam a színpadon és néztem fel anyukám gyönyörű arcára. Azon tűnődtem, vajon mit gondolhatott, amikor búcsút intett nekem a kórház ablakából. Engem beültettek az autóba, becsukták az ajtót, de nem tudtam, hogy utoljára látom. Senki se mondta nekem, hogy anyám haldoklik. Csak néztem, ahogyan titokban szétesik, aztán eltűnt. Nem volt más magyarázat, mint elaludt. Ez állhat az alvással való viharos kapcsolatom hátterében.” – olvasható a képek alatt. „Amikor kiléptem a színpadra és felnéztem az arcára mindig köszöntem, majd elköszöntem. Azt mondtam köszönöm, remélem büszke vagy rám. Kértem, hogy védjen meg, tartson észnél.” – idézte a PageSix.

Madonna elárulta, hogy vasárnap az összes gyereke vele aludt, ami egy ritka, megnyugtató dolog számára. A Grammy-díjas énekesnő ugyanis saját bevallása szerint nehezen engedi el a hat gyermekét. „Túl gyorsan nőnek fel és mind különböző irányba indultak el.” – mondta. A legidősebb gyereke Lourdes Leon már 27 éves, míg legfiatalabb gyereke Estere Ciccone.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés