ACNEWS

Meglepő, de várható: ismét összeáll az Oasis

Fotó: Facebook/Oasis
Fotó: Facebook/Oasis
A csapat jövőre ünnepli Definitely Maybe című albumuk 30. évfordulóját
Hirdetés
Ad image

Liam Gallagher tovább építi szólókarrierjét, de végre ismét összeállhat az Oasis is. Gallagher és bátyja, Noel az együttes 2009-es feloszlása óta ellenségeskednek egymással.

A manchesteri születésű testvérpár 1993-tól uralta a slágerlistákat, egészen a 2009-es szakításukig, azóta pedig folyamatosan harcban állnak egymással. Hírhedt viszályuk miatt, amely még a gyerekeikre is átragadt, a legfanatikusabb rajongóik is úgy vélik, nincs esély arra, hogy az Oasis összeálljon.

Mióta elindította szólókarrierjét, Liam a Warnerhez szerződött, de most átmegy a Parlophone-hoz, akik Noel szólókarrierjét, valamint a régi rivális Blurt is menedzselték. Ennek köszönhetően a két testvér közelebb lesz egymáshoz, mint valaha. Ugyanahhoz a lemezkiadóhoz tartoznak majd…

A csapat ráadásul jövőre ünnepli Definitely Maybe című albumuk 30. évfordulóját, ami a kiadó berkein belül is felvetheti a lehetőségét annak, hogy a banda újra együtt álljon színpadra. Korábban azt állították, hogy egy Knebworth-i fellépés is szóba jöhet, ahova akár 250 000 néző is kilátogathat.

Az Oasis korábban, 1996-ban lépett már fel Knebworth-ben, akkor 500 000 ember látogatott el az idilli faluba, hogy élőben láthassa kedvenc zenekarát. Állítólag ez volt minden idők legnagyobb ottani koncertje – írja a mirror.co.uk.

A múlt hónapban Noel azzal viccelődött, hogy készen áll újra összeállni Liammel és a bandatársaikkal, 14 évvel azután, hogy véget vetettek a kapcsolatuknak. Nemrégiben a kingstoni The Rose Theatre-ben tartott közönségtalálkozón arról kérdezték, hogy kiket kellene bevonni egy Oasis újraegyesítő felállásba. Noel ekkor azt válaszolta: „Szóval én… Liam… Nos, ez egy vicces dolog, mert mindannyian benne vagyunk már a korban.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés