ACNEWS

Megölte a darázs Rudolfot, a szigethalmi édesapát

egyetlen szúrással megölte a darázs a háromgyermekes édesapát Fotó: Pixabay
egyetlen szúrással megölte a darázs a háromgyermekes édesapát Fotó: Pixabay
A tragikus sorsú, kómában fekvő férfi két hétig harcolt az életéért a kórházban, három gyermek maradt utána.
Hirdetés
Ad image

Rudolfot munka közben a fején érte a darázscsípés. Mielőtt elájult, felhívta még a feleségét, majd bevette az allergiás sokk miatt az antihisztamint és kalcium tablettát. Öccse ott volt mellette, amikor a baj történt, ő élesztette újra, amíg a mentők kiérkeztek.

Rudolf felesége, Edina a  Borsnak elmondta: a férje 37 percig volt a klinikai halál állapotában. Már a mentősök is azt mondták, hogy túl késő. Azonban Rudolf testvére nem volt hajlandó feladni, sikeresen újraélesztette a bátyját, akit a váci kórház intenzív osztályára szállítottak.

 „Bár az agytörzse működött, az agy szürke- és fehérállományának határa összemosódott és mély kómába került. Önállóan lélegzett, és az utolsó napokban már adott jeleket” – mesélte Edina. A férjét később átszállították Budapestre, az 1. számú klinika belgyógyászati osztályára. Rudolf szervezete azonban a hétvégén feladta a harcot. Elkapott a kórházban egy fertőzést is, majd elhunyt.

„Nem gondoltam volna, hogy 37 évesen özvegy maradok” – kesergett a gyászoló feleség. A házaspár 23 évet töltött el együtt: Edina 15 éves korában ismerkedett meg a férjével. Három fiúgyermekük született, és boldogságban éltek egészen a nemrégiben történt tragédiáig. Az asszony azt mondja, talán mások tanulhatnak a történetükből. A férje ismerten allergiás volt, és kalciumot és antihisztamint is tartott magánál. Azonban az orvosa nem jelezte neki, hogy érdemes lenne, ha a „beszúrós injekcióként” emlegetett Epipen oldatos fecskendő is lenne nála.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés