ACNEWS

Megöltek Miskolcon egy gyereket, vadnai gyilkosát el is fogták

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Vita közben érte a halálos szúrás a 16 éves kamaszt, aki az újraélesztés ellenére a helyszínen belehalt a sérüléseibe.
Hirdetés
Ad image

Elfogták a vadnai gyerekgyilkost, aki vasárnap hajnalban Miskolcon egy vita végén a késével ölt. Teljes a döbbenet és a tanácstalanság Vadnán, értetlenül állnak a falubeliek a gyilkosság előtt. Egy helybéli asszony arról mesélt, hogy amíg nem derül ki a gyilkos személye, addig gyanakodva néznek mindazokra, akiknek fiatal, 20 év közötti fia van.

„Sajnálom azt az arnóti kamaszfiút, akit megölt a falunkbeli fiatalember. Eladó vagyok, hátborzongató belegondolni, de akár az is előfordulhatott, hogy az üzletben találkozhattam a gyilkossal – magyarázta az AcNewsnak Katalin. – Én is csak a neten olvastam a tragédiáról, megnyugtató, hogy már elfogták a tettest. Szerencsére a falunkban jó  a közbiztonság, eddig még egy tyúklopás sem borzolta a kedélyeket.”

A tragédia ma hajnalban, két óra előtt történt egy miskolci szórakozóhelyen. Egyelőre annyit tudni, hogy vita robbant ki a két fiatal között. Állítólag a támadó hívatlanul jelent meg a buliban, ahol zaklatott egy lányt, a kamaszfiú őt akarta megvédeni. Azonban a vadnai férfi előrántotta a kését és azonnal szúrt. Bár a mentők gyorsan a helyszínre értek és megkezdték az újraélesztést, a gyerek életét már nem tudták megmenteni. Gyilkosát, egy 20 éves vadnai fiatalembert elfogták, majd kihallgatták, beismerte a szörnyű tettét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyilkost – írta a police.hu. A férfit halált okozó testi sértéssel gyanúsítják, előterjesztést tett letartóztatására.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés