ACNEWS

Megpofozták a partjelzőt, röhejbe fulladt a focimeccs Bonyhádon

A botrányosra sikeredett meccsen senki nem érezte jól magát / Fotó: pixabay
A botrányosra sikeredett meccsen senki nem érezte jól magát / Fotó: pixabay
Addig hergelte nevetgélve a partjelző a szurkolókat, amíg egyiküktől akkora maflást kapott, hogy csillagokat látott tőle.
Hirdetés
Ad image

A foci hőskorának legbotrányosabb pillanatait idézte a Bonyhádon megrendezett Lovászhetény-Pécsvárad és a Villány mérkőzés. A bajnokság élén álló két gárda botrányos küzdelme nem várt szenvedélyeket szabadított fel. Igaz, mindenki sokat tett azért, hogy a mérkőzés rendhagyó módon vonuljon a hazai futballtörténelembe. Miután a második félidő első perceiben hátrányba kerültek a villányiak,zonban a fene nagy jókedve a 82. percben elszállt, ugyanis az egyik szurkoló odasétált a partvonalra, majd akkora pofont adott az asszisztensnek, hogy a pálya legtávolabbi sarkában is hallani lehetett.

Kiállították az edzőt

Ennek ellenére folytatódott a bolond hangulatú mérkőzés. Elérkezett a rendes játékidő vége, következett a hosszabbítás. Már 1–1-re állt a meccs, amikor végképp elszabadultak az indulatok. Előbb a bajnoki éllovas gólszerzőjét, majd edzőjét is kiállította a játékvezető, miközben a villányi szurkolók összecsaptak a ellenfél klubelnökével. Ekkor lett elege a korábban felpofozott partjelzőnek, és szó nélkül levonult a pályáról, az öltözőig meg sem állt. Ezt látva a bíró 30 másodperccel a vége előtt félbeszakította a játékot, lefújta a meccset – írta a Tolna Vármegyei Hírportál.

Megkergették a bírót

Úgy tűnik, Tolna vonzza az ilyen eseteket. A teol.hu szerint a vármegyei bajnokság őszi szezonjában egy kajdacsi játékos a közösségi oldalon nagyképűnek, arrogánsnak, pökhendinek nevezte a bíró sporit. Aki hat piros lapot osztott ki a Szedres elleni találkozón. Mórágyon pedig a mérkőzés után szurkolók kergették meg a sípmestert. Tiltakozásul a vármegyei bírók nem voltak hajlandóak mérkőzést vezetni, míg a mórágyiak évekre kitiltottak három rendbontót és két soron következő bajnoki mérkőzésükre zárt kaput rendeltek el.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés