ACNEWS

Megpofozták a partjelzőt, röhejbe fulladt a focimeccs Bonyhádon

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Addig hergelte nevetgélve a partjelző a szurkolókat, amíg egyiküktől akkora maflást kapott, hogy csillagokat látott tőle.
Hirdetés
Ad image

A foci hőskorának legbotrányosabb pillanatait idézte a Bonyhádon megrendezett Lovászhetény-Pécsvárad és a Villány mérkőzés. A bajnokság élén álló két gárda botrányos küzdelme nem várt szenvedélyeket szabadított fel. Igaz, mindenki sokat tett azért, hogy a mérkőzés rendhagyó módon vonuljon a hazai futballtörténelembe. Miután a második félidő első perceiben hátrányba kerültek a villányiak,zonban a fene nagy jókedve a 82. percben elszállt, ugyanis az egyik szurkoló odasétált a partvonalra, majd akkora pofont adott az asszisztensnek, hogy a pálya legtávolabbi sarkában is hallani lehetett.

Kiállították az edzőt

Ennek ellenére folytatódott a bolond hangulatú mérkőzés. Elérkezett a rendes játékidő vége, következett a hosszabbítás. Már 1–1-re állt a meccs, amikor végképp elszabadultak az indulatok. Előbb a bajnoki éllovas gólszerzőjét, majd edzőjét is kiállította a játékvezető, miközben a villányi szurkolók összecsaptak a ellenfél klubelnökével. Ekkor lett elege a korábban felpofozott partjelzőnek, és szó nélkül levonult a pályáról, az öltözőig meg sem állt. Ezt látva a bíró 30 másodperccel a vége előtt félbeszakította a játékot, lefújta a meccset – írta a Tolna Vármegyei Hírportál.

Megkergették a bírót

Úgy tűnik, Tolna vonzza az ilyen eseteket. A teol.hu szerint a vármegyei bajnokság őszi szezonjában egy kajdacsi játékos a közösségi oldalon nagyképűnek, arrogánsnak, pökhendinek nevezte a bíró sporit. Aki hat piros lapot osztott ki a Szedres elleni találkozón. Mórágyon pedig a mérkőzés után szurkolók kergették meg a sípmestert. Tiltakozásul a vármegyei bírók nem voltak hajlandóak mérkőzést vezetni, míg a mórágyiak évekre kitiltottak három rendbontót és két soron következő bajnoki mérkőzésükre zárt kaput rendeltek el.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés