ACNEWS

Mutatjuk, ki nyerték a Nyerő Párost

Sokakat meglepett a játék végeredménye.

Hirdetés
Ad image

Sokakat meglepett a játék végeredménye.

Négy és fél millió forintot zsebelhetett be Kamarás Norbi és kedvese, Kármán Odett, ugyanis ők nyerték a Nyerő Páros ötödik szériáját. A pár elmondta a Blikknek, hogy mire költik a nyereményt, valamint azt is, hogy a kapcsolatukat hogyan befolyásolta az RTL Klub show-műsora.

„Elmondhatatlanul büszke voltam magunkra, hogy győztünk. Bennem nagy a versenyszellem, és nem titok, azzal a szándékkal mentem, hogy nyerni szeretnék” – kezdte lapunknak Odett.

„Azt gondolom, sokat tanultunk a bent töltött idő alatt. Én például önbizalomhiánnyal küzdöttem, és ha korábban pusztán gondoltam arra, hogy ezt le kéne gyűrnöm magamban, rossz érzés fogott el. A műsorban szépen fokozatosan küzdöttem le ezt a komplexust, és mostanra olyan, mintha soha nem is lett volna semmi bajom” – fűzte hozzá.

Odett azt is elárulta, mire költi a nyereményét.

„Norbival külön kasszán vagyunk, így elfeleztük a pénzt. Régi nagy álmom volt egy saját ruhamárka indítása, ezért is tanultam korábban textilrajzoló és modelltervező szakon. Eddig erre gyűjtögettem a pénzemet, most viszont van egy induló tőke, amivel beindítom az üzletet, sőt, ez már folyamatban is van. Ezen felül vettem magamnak egy fényképezőgépet, mert a fotózás is érdekel, de próbálok egy kis pénzt félre is tenni” -mesélte a Blikknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés