ACNEWS

Mutatjuk, kik estek ki elsőként a Nyerő párosból

Sokakat meglepett a döntés, a versenyző kiakadt.  

Hirdetés
Ad image

Sokakat meglepett a döntés, a versenyző kiakadt.  

Nádai Anikó és Hajmásy Péter alig három nap után kiesett az RTL Klub Nyerő páros című sztárvetélkedőjéből. A friss szerelmeseket a média imádja, de úgy tűnik, a showműsorban nem voltak ennyire népszerűek és szerencsések. A szerda esti adásban jött a meglepetés, ugyanis kiderült, alig három nappal a kezdés után máris búcsút kell venni az egyik párostól. Arról, hogy kiknek kell távozniuk, szavazással döntöttek, amely után a villát Anikó és Péter hagyta el elsőként.

Anikó a közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait a kisesével és az emberek rosszindulatával kapcsolatban.

„Félelmetes, hogy mennyien gondolják azt magukról: pontosan tudják – személyes ismeretség nélkül is –, hogy Te milyen ember vagy, hol hibázol, mikor mit kellene tenned vagy mondanod. Bennem most nem lenne több erő szembenézni a sok rosszindulattal. Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni, és úgy gondolom, senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak. „Ezt vállaltad!”, „Ez ezzel jár!”, „Viseld el!” – idézte a bántó hozzászólásokat.

„Nem, senki sem azt vállalja, hogy mások bokszzsákja legyen. Mégis hol van a határ? Mert úgy érzem, a közösségi oldalakon már mindent szabad… arctalan, névtelen emberek másznak a lelkedbe, löknek a gödör mélyére. És mégis miért? Ettől vajon jobb lesz az életük? Boldogabbak lesznek? Nem hiszem… Tisztában vagytok a cyberbullying fogalmával? Ezek miatt a zaklató emberek miatt tartunk ott, hogy féltenünk kell magunkat, a családunkat, a gyerekeinket” – folytatta a gondolatmenetét Anikó.

„El sem tudjátok képzelni, ez mennyire káros mindenkire, az egész társadalomra. Belegázolni más lelkébe, önbecsülésébe, az életébe. Nem fogom ezt szó nélkül hagyni többé, küzdeni fogok ellene minden erőmmel! Nekünk csak három nap jutott a játékból, a rosszindulatból viszont egy életre elég volt” – írta, majd azzal zárta sorait, hogy ő így is nagyon büszke magukra, Péterrel való szerelmük pedig töretlen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés