ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nagy Ferót támadja kutyái miatt a rettegő szomszédasszony

Fotó: RTL
Fotó: RTL
Hirdetés
Ad image

Nagy Feró pulikutyái megtámadtak egy kislányt – állítja egy őrbottyáni édesanya, amit a zenész cáfol. Feróéknál emiatt dúl a szomszédháború, a zenész úgy tudta, kutyái békében élnek a járókelőkkel. Egy asszony szerint Feró kapuja sokszor nyitva marad, emiatt két pulikutyája többször megtámadta a járókelőket. Emiatt a város Facebook oldalán fejtette ki az aggodalmát.

Sikít a kislányom

„Amikor hazafelé jöttünk, én előre mentem, a kislányom hátrébb maradt, nem vettem észre, hogy Nagy Feró kapuja megint nyitva volt kb. 50 cm re. Az egyik pulikutyája nekirohant a gyerekemnek, aki sírt és remegett, a kutya többször is támadólag ugatva nekirohant! Egy arra járó furgonos állt meg, majd megkérdezte, hogy ugye, nem harapta meg a kutya a gyereket? Többszöri csengetésemre és kiabálásomra sem jött ki senki a háztól, sőt, az eddig nyitva lévő kapu varázslatos módon most becsukódott!” – panaszkodott az édesanya. Aki szerint nem ez volt az első eset.

„Ha már a kapu nyitva marad, a kutya kimegy, szerintem illik kijönni, mert egész biztosan hallották bent, hogy nem ok nélkül sikít a kislányom, és nem véletlen csukták be pont akkor a kaput, amikor a kutyájuk visszaszaladt… Minimum egy bocsánatkérést várok! Valamint a kapujukat figyeljék, ha már nincs kint senki, legalább a kutya maradjon bent”– dohogott az asszony.

Koldulják a simogatást

Feró viszont cáfolja a nő állítását. Azt elismerte, hogy kutyái az utcán jártak, de szerinte a kutyái soha senkit nem támadtak meg. „Láttam, hogy az őrbottyáni csoportba mit írt ki a nő, teljesen meg van rám sértődve, rikácsolja, hogy „na, a Kossuth-díjas”… – magyarázta a blikknek Feró. – Nem tudom, ez miért fáj neki, azt viszont tudom, hogy két tündéri pulikutyám van, akik életükben nem támadtak meg senkit. Nem először van konfliktusom ezzel a nővel, amikor a zenekar technikai személyzete jött, akkor is állt a nyitott kapuban, majd csengetett, hogy zárjuk be a kutyákat. Automata kapu van, ami magától nyílik és csukódik, amikor közlekedünk, legutóbb is éppen zárás alatt volt a kapu.”

Csakhogy a jogszabály szerint a kutyatulajdonos kötelessége a kerítésen belül tartani az állatát. Ez alól semmilyen indok nem ad felmentést. De az anya reakciója sem használ a kislánynak, mert ahelyett, hogy odébb menne és megnyugtatná a gyereket, Feró kapujában állva kiabál a háziaknak.

„Amikor nyílik a kapu, van, hogy kimennek, mert ez a nő arra rollerezik a gyerekével például, és ismerkednének. Azok meg ott sikoltoznak… Suba és Tappancs ugrálnak, azt aláírom, kikövetelik a simogatást” – tette hozzá Nagy Feró.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés