ACNEWS

Összeomlott Tóth Gabi: fröcsögve küld a fenébe mindenkit

Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi / Fotó: TV2
Az énekesnő pont azt kéri számon másokon, ami neki nincs: méltóságot, empátiát, közben nem veszi észre: nem a világ a beteg, hanem ő.
Hirdetés
Ad image

Ha van a celebvilágban valaki, aki a leginkább önsorsrontó módon kommunikál, az Tóth Gabi. Igaz, folyamatosan és sokat dolgozik érte a tapolcai nő. És megsértődik, amikor az arcába kapja az emberek véleményét. Kár, hogy a reakciójától még kevésbé lesz szerethető. Talán mert hiányzik belőle az alapvető őszinteség, emberség, intelligencia. Tóth asszony most azoknak ment neki, akik azért bírálták, mert nem ment el a bántalmazott gyermekek melletti kiállásért szervezett múlt hétvégi  tüntetésre. Mégis mit várt azután, hogy vállalhatatlan stílusban letámadta a tüntetést szervezőket, az ott megjelenteket? Ilyen az, mikor valaki – akit éppenhogy átrugdostak az általános iskolán – kiáll a sarokra, és felháborodik, hogy leszólítják.

„Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek?” – értetlenkedik a 24 órán át látható videójában az énekesnő. -Tényleg idáig jutottunk? Tényleg: meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el? Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén, szálljatok le rólam! Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le! Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, járok, mert ezt már máshogy nem lehet elviselni… Hol van az emberekben a méltóság? Az empátia? Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?” – tette fel a költői kérdést Tóth asszony. A választ persze mindenhol keresi, csak éppen ott nem, ahol kéne. Magában…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés