ACNEWS

Napi Boeing: most egy kukásautóval ütközött Dallasban

A kukásautó egy része beleszakadt a szárnyba. Fotó: X
A kukásautó egy része beleszakadt a szárnyba. Fotó: X
Furcsa, de most nem a repülőgépgyártó társaság hibás repülőgépei miatt történt a probléma. Ettől függetlenül így is az utasok szívták meg.
Hirdetés
Ad image

Az AA1716-os számú, Greensboróból (Észak-Karolina) a Dallas-Fort Worth nemzetközi repülőtérre (Texas) tartó járat 143 utasa elég döhös lehetett. Már készen álltak a felszállásra, amikor hirtelen hangos csattanás hallatszott, és alapjaiban rázta meg a gépet. Egy zöld kukásautó csapódott bele az American Airlines 14 éves Boeingjébe.

„Éppen beszálltunk, amikor néhány másodpercig nagyon erős rázkódást éreztünk, majd egy újabbat” – mondta Joni Crofoot utas.

„Itt van valami újdonság azok számára, akik repülővel utaznak” – írta Steve Forbes kosárlabdaedző az X-en. Úgy írta le az esetet, mintha földrengést érzett volna: „A Greensboro-i repülőn ülök, és készülök a felszállásra. A gép hevesen rázkódni kezd. Ez egy földrengés?!?!! Nem, csak egy szemeteskocsi ütközött a gépbe.”

Fotó: X

A balesetben a kukásautó egy része letört, és a bal szárnyba szorult. „A repülőgépet karbantartás miatt kivonták a forgalomból” – magyarázta az American Airlines szóvivője, hozzátéve, hogy az összes utasnak és a személyzet hat tagjának el kellett hagynia a gépet, és vissza kellett térnie a repülőtérre. A Dallasba tartó járatuk több órás késéssel indult, és csak egy helyettesítő repülőgéppel tudták teljesíteni – írja a Bild.

Az American Airlines elnézést kért: „Köszönjük a csapattagok profizmusát, és elnézést kérünk ügyfeleinktől a kellemetlenségekért”.

Megint…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés