ACNEWS

Napokig holtan feküdt a 94 éves bácsi az idősotthon udvarán

Hogy lehet, hogy senkinek nem tűnt fel a 94 éves bácsi hiánya? Fotó: Pixabay
Hogy lehet, hogy senkinek nem tűnt fel a 94 éves bácsi hiánya? Fotó: Pixabay
Az elmúlt napokban két idős lakó is "észrevétlenül" hunyt el a nyugdíjas-lakóparkban
Hirdetés
Ad image

Rejtély, hogy a hódmezővásárhelyi nyugdíjas-lakóparkban senkinek nem tűnt fel az idős bácsi több napos hiánya. Az meg végképp érthetetlen, hogy az udvaron fekvő holttestet sem vették észre. A megdöbbentő eset kapcsán a helyi Fidesz azonnali kivizsgálást követel.

„Napokig feküdt holtan egy idős ember az egykor szebb napokat látott idősotthon udvarában, úgy, hogy a város által üzemeltetett intézményben ez senkinek nem tűnt fel. Márki-Zay Péter az eset kapcsán azonban ismét sunnyog, próbál kibúvót keresni a felelősség alól és hárít” – olvasható a Délmagyarban a Fidesz közleménye. A párt szerint ha Márki-Zay, „a bukott polgármester a városával foglalkozna és nem országos pártpolitikai ügyekkel, akkor talán az ilyen esetek is elkerülhetőek lennének.

Így folytatták: „Mára Hódmezővásárhely csak ilyen hírekkel kerül be az országos sajtóba. Méltatlannak és felháborítónak tartjuk a Nyugdíjas Lakóparkban történteket. Azonnali kivizsgálásra és a felelősök megnevezésére szólítjuk fel az illetékeseket! A családnak őszinte részvétünket fejezzük ki.”

A Délmagyar a lakóktól úgy tudja, az elmúlt egy héten nem a 94 éves bácsi esete volt az egyetlen. Pár napja egy 81 éves férfi is meghalt, órákkal a halála után a privát gondozói találtak rá, nem pedig a lakópark dolgozói.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés