ACNEWS

Operatőrt rúgatott ki Kate Winslet: röhögött a szexjeleneten

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube
Nem bírta röhögőgörcs nélkül a forgatást a stáb. Két ember is repült Kate Winslet új sorozatából, mert zavarták a színésznőt.
Hirdetés
Ad image

Az HBO új sorozatában Kate Winslet őrült diktátort alakít, aki beleszeret egy lefokozott katonai vezetőbe, Herbert Zuback-be, azaz a Hentesbe. A teljhatalmú kancellár és a volt katona szerelme az ötödik részben teljesedik be, amikor is végre egymáséi lesznek. A forgatáson pedig itt kezdődtek el a problémák. A szexjelenet szerint Kate Winslet megharapja a férfi ujját, miközben a férfi azt kiabálja, hogy „Ne harapj! Ne harapj!”. Az operatőr és a sminkes a jelenet láttán olyan röhögőgörcsöt kaptak, hogy le kellett miattuk állítani a forgatást. Majd repültek is a stúdióból.

A probléma ott vette kezdetét, hogy bár az operatőr helyére volt kinek beugrani, de a sminkes nélkül nehezen tudták összehozni a jelenetet. A Hentest játszó színész testét ugyanis műtetoválások borították, amik az fülledt jelenet közben elkezdtek leolvadni. „Minél jobban izzadtunk, annál jobban ragadtak rá a bőrömre ezek a tetoválások. A végén már úgy éreztem magam, mint egy újság.” – mesélte Kate Winslet a Kronen Zetungnak. A sminkkatasztrófát pedig nehéz volt orvosolni, tekintve, hogy a sminkes éppen a stúdió bejáratánál görnyedezett a nevetéstől.

Végül a színésznő és a rendező is megbocsátott a két szeleburdi kollégának, hiszen ők maguk is állandóan nevetésbe fulladtak. „Sokat kellett improvizálnunk. Egy jelenet se volt, ahol ne röhögtük volna el magunkat.” – fogalmazott a színésznő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés