ACNEWS

Őrjöngő kutya támadt az óvónőre, a gyerekekre a játszótéren

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Sikított az óvónő, zokogtak a gyerekek Várgesztesen.
Hirdetés
Ad image

Rettegnek az utcára kiengedni játszani, biciklizni a gyerekeket a várgesztesi szülők. Attól félnek, megismétlődik és rosszabbul végződik a kutyatámadás. Egy kertből elszabadult kutya támadt rá és harapott meg Várgesztesen egy munkába induló nőt, majd egy iskolásfiú ruháját tépte meg. Utána berohant a játszótérre 20 gyanútlanul játszadozó gyerek közé.

 Az őrjöngő eb előbb egy sikítozó óvónőt rántotta a földre és megmarta a combját, majd újabb áldozatot keresett.

A gyerekek a mászókára menekültek, egyikük nem tudott fedezéket találni, neki a hátára ugrott a kutya, és összekarmolta. Ekkor ért oda a kutya gazdájának a rokona, ő fogta be az őrjöngő állatot.

Rising Károlyné polgármester szerint a kutya mindössze 2-3 percig lehetett szabadon, ezalatt két gyereket és két felnőttet támadott meg. Először egy munkába siető nőt harapott combon itt a buszmegálló mellett. Majd néhány méterrel arrébb az iskola előtt játszó gyerekek közé szaladt, ahol megrángatta az egyik diák ruháját. Innen rohant be a játszótérre, ahol több mint 20 kisgyerek és két nevelő volt.

Kiderült: rosszul volt bezárva a kapu, ezért tudott kiszökni az utcára a kutya. Időben megkapta a veszettség elleni oltást, korábban nem volt gond a házőrzővel, most karanténba zárták, a viselkedését figyelik – adta hírül az RTL Híradó.

Ugyanakkor Veszprémben is kutyatámadás borzolta a kedélyeket a veol.hu szerint. A lap úgy tudja, szerdán egy elszabadult házőrző harapott meg egy férfit, az ügyben a rendőrség szabálysértés miatt indított vizsgálatot.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés