ACNEWS

Őrület! Szingli anyukáknak készült játszótéri randiapp

Fotó: Pixabay / Illusztráció
Fotó: Pixabay / Illusztráció
Hol van az az idő, mikor anyukák a játszótéren szóba elegyednek egymással, míg a csemetéik együtt játszanak?
Hirdetés
Ad image

Elképesztő dolgot találtak ki. Nemrégiben felkerült a netre egy olyan telefonos applikáció, mely a jól ismert Tinder alapján működik. Csakhogy ebben az esetben nem szex-vagy randipartnert keresnek az emberek, hanem a saját gyereküknek játszótársat. Nagyon egyszerűen működik: regisztrálsz, feltolsz néhány képet a gyerekedről, leírod, hogy kik-és milyenek vagytok, és várjátok a csodát, hogy valaki jobbra húzzon.

„Találd meg az ideális játszótársat a gyermekednek, és barátkozz más anyukákkal, apukákkal az új Babazilla alkalmazás segítségével. Vigyétek el közösen játszani a gyerekeket. Egyedülálló anyukák és apukák számára kínálunk randizási lehetőséget is, hogy megtalálják az igazit a beépített társkereső funkcióval” – áll az alkalmazás leírásában.

Persze az már más kérdés, hogy ki milyen módon tud majd visszaélni ezen a veszélyeztetett terepen. Az elgondolás persze üdvözlendő, de fájó belegondolni abba, hogy már egy ilyen egyszerű dologhoz is applikáció szükséges. Pár évvel ezelőtt ez úgy nézett ki, hogy levitted a kölyköt a játszóra, ő odament a többi gyerekhez, te pedig, ha akartál szóba elegyedtél a szülőkkel. Most már vakrandit szervezhetsz magadnak és a szemed fényének is egyszerre… Szép új világ ugye?

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés