ACNEWS

Összeomlott a Bőnyben megkéselt Mirella, sírva tett vallomást

Fotó: szülői engedélllyel
Fotó: szülői engedélllyel
A rendőrség kihallgatta Mirellát, akit nagyon megviselt az emlékek felidézése, egy ponton elemi erővel robbant ki belőle a sírás.
Hirdetés
Ad image

Amíg Mirella él, nem felejti el az egy hónappal ezelőtti bőnyi vérengzés emlékét. Összeomlott szerdán, amikor videóhívás közben vallomásában felidézte a történteket a Győri Rendőrkapitányság nyomozóinak. „El tudott mondani mindent, ami persze megviselte. De majd valahogy túllépünk rajta – írta a Blikk. – Készültünk rá lelkileg, de azért így is elsírta magát, hiába erős, egy ilyen traumát nem lehet ennyi idő alatt feldolgozni. Fizikálisan szerencsére már jól van, mentálisan viszont még érződik rajta a megrázkódtatás. Rendszeresen járunk vele pszichológushoz, aki segít neki a feldolgozásba n– mondta Horváth József. B. Katalin szünetben szúrta hátba egy nagykéssel Mirellát.

Mint azt az AcNews elsőként megírta, Mirella csak azért élte túl a támadást, mert mentőhelikopter vitte kórházba, és a gépen vérátömlesztést kapott. Mára már szépen felépült, a varratokat is kiszedték a hátából. Úgy tervezi a kislány, talán már a jövő héten visszatér az iskolájába, de elképzelhető, hogy erre szeptemberig várni kell. Eközben a Győri Járásbíróság meghosszabbította a késelő letartóztatását, így B. Katalin még hónapokig nem szabadulhat a budapesti javítóintézetből.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés