ACNEWS

Összeomlott Kis Grófo – barbárok meggyalázták az édesapja sírját

A lakodalmas zene királyának szombat óta nincs nyugta,  mióta felfeszítették  a négy éve elhunyt Grófo kriptáját.
Hirdetés
Ad image

Egyelőre Kis Grófo családja és a rendőrség is keresi a választ a barbár tett okára. Ismeretlenek felfeszítették a négy éve elhunyt családapa gránitból készült kriptáját. Vélhetően értékeket kerestek benne a bűnözők.

„Nagyon nehéz szavakba önteni azt az érzést, ami akkor kerített hatalmába, amikor megláttam, hogy meg van nyitva a sír. Egyszerre szakadt fel bennem a múlt minden fájdalma. Még mindig nem sikerült magamhoz térnem, csak hitetlenkedem, soha nem volt ilyesmire példa a közösségünkön belül” – mondta érezhetően megtörten Grófo. – Maga a sírkő gránitból van és nagyjából öt-hatszáz kiló, tehát annak az elmozdítása nem egyemberes munka. Biztosak vagyunk benne, hogy az elkövetők többen voltak. Mindemellett az is látszott, hogy értettek ahhoz, amit csináltak, komoly eszközökkel hajtották végre a bűncselekményt. Azonban szerencsére még így sem sikerült lejutniuk a koporsóhoz, mivel betonlapok zárják el az egyetlen lejáratot – idézte a Blikk Kis Grófo szavait.

A lakodalmas zene királya úgy érzi, megbocsáthatatlan, ami édesapja sírjával történt Fotó: AcNews

„Valószínűleg azt gondolták, hogy ékszereket és pénzt találnak a sírban, azonban mi semmi ilyesmit nem temettünk édesapám mellé, mindössze néhány személyes holmiját, például a kalapját – folytatta Kis Grófo. Aki sejti, ki állhat a gaztett mögött, ám nem vádaskodnak. – Van néhány ötletünk, de a nyomozást szeretnénk a hatóságokra bízni. Azonban különös egybeesés, hogy a testvérem szolnoki házába is épp aznap próbáltak betörni, amikor a sírt is felnyitották. A betörőket elkapták, kihallgatják őket, de egyelőre nem derült ki, hogy van-e összefüggés a két eset között.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés