ACNEWS

Összeomlott Som-Balogh Edina házassága, beadták a válópert

Edina kijelentette: soha nem passzolt a férjéhez, de akkor minek ment hozzá? Fotó: Pixabay
Edina kijelentette: soha nem passzolt a férjéhez, de akkor minek ment hozzá? Fotó: Pixabay
Elismerte: Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz, de különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt.”
Hirdetés
Ad image

Elindult Som-Balogh válópere, a gyerekekkel már új otthonba költözött. Panaszkodik, hogy Krisztiánnal soha nem passzoltak egymáshoz, mégis férjhez ment hozzá. Bár Som-Baloghot a Barátok közt sorozatból ismeri az ország, színészi teljesítménye értékelhetetlen, mondhatni csapnivaló volt. Még a sorozat négylábúja, Berci kutya is maradandóbbat alkotott nála, de az országos ismertségét ennek köszönheti.

„Folyamatban van a válásunk. Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte – nyilatkozta a hot!-nak Som-Balogh. –  Ezt többször ki is mondtuk, de úgy voltunk vele, hogy saját családi mintánkat követve nem lehet út egy válás. Benne voltunk a mókuskerékben, és eszünkbe sem jutott, hogy mi ketten együtt ebben hol vagyunk. Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjuk”.

Hogy akkor 11 évvel ezelőtt miért ment férjhez a sikeres Krisztiánhoz, az rejtély. Som-Balogh szerint hat éve kezdtek eltávolodni egymástól.

„Akkor a férjemtől elfordultam a szüleim felé, mert a fókuszt teljesen beteg édesanyámra helyeztem. Előfordult, hogy heti négy napot töltöttem a gyermekemmel – akkor még csak Noel volt – anyuéknál, és hármat otthon. És az a három is nehéz volt, mert anyunak szüksége lett volna rám. Közben meg Krisztián két főálláson is dolgozott, ami ezt tovább nehezítette. Aztán nem sokkal később ugyanezt élte át Krisztián is édesapjával, sajnos őt is sokáig ápolni kellett vidéken távol, mielőtt őt is elvesztettük.”

Som-Balogh szerint ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni. Talán, ha akkor jobban támogatják egymást, lehet, könnyebb lett volna kettejük között a viszony. De Som-Balogh ellenséges volt akkor az egész világgal szemben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés