ACNEWS

Otthonában lábadozik Fico, testőrök hada védi

Robert Fico / Fotó: Shutterstock
Robert Fico / Fotó: Shutterstock
Kiengedték a kórházból a szlovák miniszterelnököt, aki miliméterekre volt a haláltól. Saját kérésére otthon ápolják.
Hirdetés
Ad image

Hazaengedték Robert Fico szlovák miniszterelnököt, aki innentől az otthonában lábadozik. A legjobb orvosok ápolják, miközben testőrök vigyáznak rá. „Ezúton szeretnék köszönetet mondani magának, a fegyelmezett betegnek, a kiváló egészségügyi személyzetből álló csapatunknak a jól végzett munkáért, a fegyveres erőknek a professzionális hozzáállásukért. És mindenkinek köszönöm az erős pozitív energiát, amit nekünk küldtek” – írta a besztercebányai F. D. Roosevelt Egyetemi Kórház igazgatónője, Miriam Lapuníková.

Az ujszo.com szerint a kórházból délután 6 óra körül szállt fel egy mentőhelikopter, amellyel Robert Ficót szállították. Erről először a közmédia számolt be. majd az információt később Miriam Lapuníková kórház igazgató is megerősítette. A Denník N hírportál több forrásra hivatkozva azt közölte, hogy az eredeti hírek ellenére Fico nem a pozsonyi Szent Mihály kórházban, hanem az otthonába kerül.

Mint azt az AcNews megírta, a szlovák miniszterelnököt május 15-én lőtte le egy 71 éves férfi a nyitrabányai (Handlová) kihelyezett kormányülés után. A Speciális Büntetőbíróság elrendelte a gyanúsított, Juraj Cintula vizsgálati fogságba helyezését.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés