ACNEWS

Postán adta fel a gazdi a macskáját – aztán nem értette, hova tűnt

Pixabay
Pixabay
1000 kilométert utazott 6 napon keresztül egy macska a postával étlen, szomjan. Csak aludni akart egy dobozban, de feladták csomagként.
Hirdetés
Ad image

Carrie Stevens Clark és macskája, Galena Utah-ban éltek boldogan, egészen addig a pillanatig, amíg a Galena köddé nem vált. Az állatról ezután hat teljes napig nem volt hír. A hetedik napon azonban csörgött Carrie telefonja. Egy kaliforniai állatorvos hívta, hogy megtalálták az elkallódott macskát.

Történt ugyanis, hogy Carrie és férje vissza szeretett volna küldeni egy pár cipőt az Amazonnak, de miközben csomagolták el a lábbeliket gondatlanul magára hagyták a dobozt. Galena kiasználva az alkalmat, belemászott és el is szundított a cipők alatt. A dobozt a gazdái leragasztották, majd átadták a cég futárjának. A csomag bekerült az utahi elosztó egységbe, ahonnan repülővel átszállították Riverside-ba, ami körülbelül 1000 kilométerrel arrébb, Kaliforniában van.

Itt hallotta meg az Amazon egyik munkatársa, Brandy Hunter, hogy valami nyávog az egyik dobozban. Amikor kinyitotta a csomagot, meglepődve látta, egy cica van benne. Aki immáron már 6 napja kallódott élelem és víz nélkül. Brandy azonnal állatorvoshoz vitte Galenát, akit először elláttak, majd a chipjét is beolvasták. Így tudták értesíteni Carrie-t, aki azonnal repülőre ült, hogy megmentse a macskáját – számolt be a NewsPrima. Az állat sértetlenül megúszta a kalandot, de a gazdái ezentúl minden dobozt kétszer fognak ellenőrizni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés