ACNEWS

Privát prostija fojtotta kádba a debreceni nyugdíjast

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A nő, fiatal társával benyugtatózta, majd egy kád vízbe fojtotta magatehetetlen és részeg nyugdíjas ügyfelét.
Hirdetés
Ad image

A prostituált rendszeresen szexuális szolgáltatást nyújtott az idős férfi részére, akinek a lakásához még saját kulcsa is volt. Amikor a nő megtudta, hogy kuncsaftja nagyobb összegű pénzhez jutott, az unokaöccsével elhatározták, hogy azt megszerzik. Tervüknek megfelelően még aznap, az esti órákban megjelentek a férfi lakásánál, aki ekkor már erősen ittas állapotban volt. A nő kihasználva a férfi állapotát és figyelmetlenségét, a borral teli poharába 7 db porrá zúzott nyugtatót kevert és megitatta vele. Amikor a nyugdíjas az alkohol és a gyógyszer hatására bódult állapotba került, a páros kutatni kezdett a pénz után.

Időközben azonban a férfi magához tért és kiabálva felelősségre vonta őket. A prosti és unokaöccse ekkor a védekezésre képtelen férfit a fürdőszobába vonszolták, majd a kádban vízbe fojtották.

A Nyíregyházi Törvényszék nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt a vádlottakat 20-20 év fegyházbüntetésre és 10-10 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte – számolt be róla az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés