ACNEWS

Putyin válaszolt, ezért bízik az uniszex vécékben

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Putyin elnök szerint a kivándorolt oroszok visszatérnek hazájukba. Ennek egyik oka: az uniszex vécék.
Hirdetés
Ad image

Nem mindenki támogatja az ukrajnai háborút és a Vlagyimir Putyin elnök vezette kemény rendszert. De úgy tűnik, egyre több orosz tér vissza a hazájába.

És Putyin tudja is, hogy miért. Az eltérő értékrendek, például az uniszex vécék elriasztják a kivándorolt oroszokat. „Az uniszex vécék mindennapos, általános jelenséggé váltak” – mondta Putyin kedden a „Kis anyácska – erős Oroszország” című közösségi fórumon.

Putyin a tulai önkormányzat vezetőjének, Olga Szljuzarevának válaszolva ezt mondta:

„Nehéz olyan körülmények között felnevelni a gyerekeket, amelyek ma egyes nyugati országokban kialakulnak. Bocsánat, közös WC fiúknak és lányoknak, és ilyesmik. Ez már olyan mindennapossá, általános jelenséggé vált. Azok, akik egykor különböző okok miatt elmentek, sokan már visszatérnek, vagy gondolnak a visszatérésre. A hagyományos, normális emberi értékekkel rendelkező embereknek nagyon nehéz ilyen körülmények között élni.”

A kommentelők persze rögtön kaptak az alkalmon és elkezdték gúnyolni az orosz vécéket: „Sokkal rosszabb Oroszországban vécére menni, mint uniszex vécét használni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés