ACNEWS

Játszótér mellett szexelt a rendőr – VIDEÓ

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Egy felháborodott anyuka vette videóra, ahogy a rendőr utat enged a szerelemnek… pár méterre a gyerekektől.
Hirdetés
Ad image

A házas rendőr egy játszótér mellett találkozott a szeretőjével. Szerelmük beteljesülése pedig a szolgálati autóban történt meg. Az egésznek egy anyuka is szemtanúja volt, aki nem volt rest levideózni az egész ’bevetést’.

Mint kiderült, az Oxon Hill-i zsarunak már két éve viszonya volt a ledér hölggyel és gyakran a rendőrautó volt a szerelmi fészkük.

Miután kikerült a felvétel a netre, és mindenki megcsodálhatta a rendőri akciót, az amorózót elbocsájtották a munkahelyéről. A szerető pedig azt mondta, ő nem tett semmi rosszat – írja a Bors.

„Persze, rosszul veszi ki magát, mert ő egy rendőr. De azt akarom, hogy az emberek megértsék, ez nem egy egyéjszakás kaland volt. Szexeltünk, igen, és akkor mi van? Élem tovább az életem. Gyerekeim vannak. Nem tettem semmi rosszat. Paula, a rendőr felesége is tudja, hogy ez természetes” – mondta Virginia Pinto.

A rendőr megértő asszonya egyébként azt mondta, hogy „Virginia rohadjon meg a pokolban” és a férje csak szexre használta őt, mert nem éppen egy erélyes nőcske. A házasságszédelgő férjét pedig nem hajlandó elhagyni egy ilyen botlás miatt…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés