ACNEWS

Nem kér bocsánatot az angyalföldi gyilkos

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
T.Róbert úgy érzi kevés lenne egy bocsánatkérés a szülőktől, miután brutálisan meggyilkolta a lányukat, majd elmenekült.
Hirdetés
Ad image

Mint ahogy az AcNews is beszámolt róla, 27 évet élt az az angyalföldi lány, akit a rendőrök július 13-án, 22 óra 30 perc körül holtan találtak Budapesten egy XIII. kerületi lakásban. A gyilkosa, egyben a párja is volt, aki maga értesítette a rendőrséget. Nem várta meg, amíg kijönnek, hanem a telefonhívás után elmenekült.

„Védencemmel már a nyomozás elején megvitattuk a bocsánatkérés lehetőségét. Ezt rajtam keresztül már akkor megtehette volna. Ám erre azért nem került sor, mert úgy ítéltük meg, ez kevés. Egy ilyen kijelentés ebben a helyzetben egyszerűen súlytalan lenne” – mondta a férfi ügyvédje, dr. Somos Zoltán.

T. Róbertet nemrégiben átszállították a Venyige utcai börtönbe. Ott lényegesen szigorúbban őrzik, mint rabtársait. Erre azért volt szükség, mert tettét a rabok többsége, akárcsak a társadalom, mélyen elítéli, és előfordulhat, hogy nekiesnek.

„A védencem többször elmondta nekem, hogy nagyon sajnálja a bűntett elkövetését, amiként természetesen a lány családját is. Ám, ahogy fogalmazott, visszacsinálni vagy meg nem történtté tenni már nem tudja” – tette hozzá az ügyvéd a Blikknek, majd azt is elárulta, hogy a nyomozók jelenleg is folytatják a kihallgatásokat. T. Róbert ismeretségi köréből idéztek tanúkat. Egyebek között a férfi korábbi barátnőit is beidézik

„Azokat a kérdésköröket járjuk körbe a kihallgatásokon, hogy pontosan mi vezetett ehhez a tragédiához. A nyomozók próbálják felvázolni, egyáltalán miképpen zajlott a bűncselekmény, mi történt közvetlen az emberölést megelőző néhány órában, percben. Ahogy azt is tisztázni akarják, miként viselkedett védencem az előző partnerkapcsolataiban.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés