ACNEWS

Sáfrány Emese új otthonba költözött – „Én voltam lakberendező, a párom pedig a bútorszerelő!”

A gyönyörű anyuka igazi lakberendezővé avanzsált az elmúlt napokban, hiszen párjával Ádámmal, sikerült megteremteniük az új családi fészket.

Hirdetés
Ad image

A gyönyörű anyuka igazi lakberendezővé avanzsált az elmúlt napokban, hiszen párjával Ádámmal, sikerült megteremteniük az új családi fészket.

A légtornász nemrég költözött be lakásába, ami egy hatalmas váltás volt az életében, hiszen az előző otthonában tíz évig lakott, így azt gondolta sokáig fog hiányozni neki a Duna közelsége, és majd visszavágyódik a régi atmoszférába, de teljesen az ellenkezője történt. Szinte el se akarja hagyni új lakhelyét, annyira szereti, ráadásul a vidéki életre emlékeztető barátságos környékbeliek csak még inkább hozzátesznek a pozitív légkörhöz. Az AcNews az új lakásról kérdezte Sáfrány Emesét, aki minden bizonnyal lakberendezőként is megállná a helyét, olyan jó ízléssel rendezte be új fészkét.

„Nagyon szeretjük az új otthonunkat egy kertvárosi részre költöztünk, szép a környezet, rengeteg fa van és annyira évezem az itt létet, hogy el sem akarom hagyni az otthonomat” – kezdte az AcNewsnak Emese, aki azt is elmondta, hogy már régóta a lakás berendezésével foglalkozik.

„Nagyon jól állunk, csak a gyerekszoba az, ami még nincs kész, de azt is elkezdtük. Közösen, Ádámmal választottuk ki a berendezéseket, többnyire egyet is értettünk, leszámítva pár apróságot, hogy a kanapé például a falnál legyen vagy a nappali közepén” – nevetett a légtornász, majd kitért arra is, hogy milyen trükkhöz folyamadott, hogy tudat alatt érvényesítse lakberendezési akaratát.

„Szerencsére hasonló az ízlésünk Ádámmal a szürkét például mindketten nagyon szeretjük, nekem az új kedvenc színem a menta-zsálya árnyalat, amit én választottam, vagyis nem nagyon adtam választási lehetőséget, mert berendeltem egy csomó ilyen színű kiegészítőt.”

A légtornász párjának kezdetben persze fel sem tűntek a különleges színű kiegészítők. Egy biztos, hogy Sáfrány Emesével beszélve mindenkinek megjön a kedve a lakberendezéshez, olyan boldogan osztotta meg velünk az új lakásának előkészületeit.

„Eddig nem nagyon volt rá lehetőségem, hogy kiéljem magam a lakberendezőként, de rettentően élvezem. Lemértem mindent, hogy hova, mi fér be, aztán jött Ádám az ötletekkel, és én büszkén mondtam, hogy ahogy ő szeretné elrendezni a bútorokat, az nem lesz jó, mert én mindent pontosan lemértem, így tudom, hogy mit hova lehet tenni. Mindent elterveztem, én voltam a lakberendező, úgymond irányító, a párom pedig a bútorszerelő, itt komoly munkamegosztás volt” – mondta a fiatal anyuka, majd megerősítette, hogy azért nem mindenben ő döntött, hiszen hol az egyikük, hol a másikuk engedett a saját akaratából.

Emesétől megtudtuk ezen kívül azt is, hogy kert is tartozik a lakáshoz és a szomszédok is nagyon kedvesek, igazi vidéki miliő van.

„Jó környék, tipikus vidéki hangulata van, sétálsz az utcán és mindenki köszön mindenkinek. Nagyon tetszik, hogy ilyen befogadóak az emberek, hiszen én is, és Ádám is vidékiek vagyunk. Szinte csak családok laknak itt, tehát bulizó fiatalokat biztos nem fogunk látni” – mondta Sáfrány Emese, aki azt tervezi vasárnap grillpartit csap majd a barátokkal.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés