ACNEWS

Saját övével fojtotta halálra magát a 13 kislány

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Eszméletvesztésig fojtogatják magukat és közben filmre veszik a mobiljukkal. A „Blackout” kihívás most egy 13 éves lány életébe került.
Hirdetés
Ad image

A család este eszméletlenül találta a lányt a szobájában. A kihívott sürgősségi orvos már csak azt tudta megállapítani, hogy a tinédzser meghalt.

A szülei a lány mobiltelefonján több videót is találtak, amelyek a „Blackout” kihívásra utaltak. A 13 éves lány egy övvel fojtogatta magát. Míg a kihívás résztvevői általában egy másik személyt is bevonnak, aki veszély esetén közbe tud avatkozni, a lány egyedül volt a szobájában. A segítség túl későn érkezett, a lány meghalt, miközben a mobiltelefonja mindent rögzített.

A lány nem az első áldozata a veszélyes internetes trendnek. Az elmúlt hónapokban világszerte több résztvevő is életét vesztette. Egy nagy-britanniai fiú először kómába esett, majd meghalt. Az alsó-szászországi Lingenben május közepén diákok fojtogatták egymást a játszótéren, de túlélték – írja a Bild.

A TikTokot üzemeltető kínai „ByteDance” céget többször is bírálták a kihívások miatt. Azzal is vádolják, hogy nem védi megfelelően a kiskorúakat. Az EU még februárban indított eljárást a cég ellen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés