ACNEWS

Sarka Kata: A lányok már nem bikiniben vonulnak

Fotó: Sarka kata
Fotó: Sarka kata
Az AcNews Siófokon járt, abban a hotelben, ahonnan a Magyarország Szépe döntősei készülődnek. Sarka Kata már most nagyon büszke az összes lányra.
Hirdetés
Ad image

A napokban a Balatonnál jártunk, hiszen az idei Magyarország Szépe verseny egy újabb fordulóponthoz érkezett. A jelentkező lányok, ebben a „luxustáborban” készülnek fel a végső megmérettetésre, melyre június 11-én kerül sor. A finálét a DunaTV élőben fogja sugározni, az eddigi legnagyobb díszlettel. De ne szaladjunk ennyire előre…

Szépségtábor a luxushotelben

A tábor helyszíne a magyar tenger legújabb ötcsillagos szállodája, a Reed Luxury Hotel by Balaton lett. A gyönyörű hotelt a táborral egyidőben, ünnepélyes keretek közt nyitotta meg Dr. Lengyel Róbert, a siófoki polgármester.

„Kijelenthetjük, hogy nem csak Siófok, hanem a déli part egyik, ha nem a leggyönyörűbb szállodájának a megnyitóján veszünk ma részt. A magam részéről szeretnék gratulálni mindenkinek”- mondta a polgármester.

Nincs többé bikini

A megnyitón természetesen a szépségversenyző lányok is ott voltak, és tűkön ülve várták, hogy elkövetkezzen az aznapi többfordulós verseny.

A versenyben idén több változás lesz. Minderről Sarka Kata, az egyik versenyigazgató számolt be az AcNewsnak.

„Nagyon különleges az idei mezőny. Változatosak a lányok. Én is olvasom az interneten, hogy azt írják, mind ugyanolyan… de meg kell nézni őket. Nagyon különbözőek külsőre és személyiségre is” – kezdte lapunknak Sarka Kata, majd elárulta, hogy már a tábor előtt meg kellett válniuk egy versenyzőtől.

„Nagyon sajnálom, hogy egy valakit elveszítettünk tegnap, mert visszalépett a versenytől. Zieger Natasa nekem nagy kedvencem volt, remélem jövőre újra jelentkezik. Ő most érettségizik, és úgy ítélte meg, hogy nem tudna 100%-osan teljesíteni a vizsgán, ha két hét kimarad a felkészüléséből. Ebben teljesen támogattuk, és megértettük a döntését.”

A versenyző lányok is ottvoltak a megnyitón.

Az előző Magyarország Szépe versenyhez képest, idén több változást is bevezettek a szervezők.

„A legnagyobb változtatásunk, hogy a bikinis alversenynek búcsút mondtunk. Erre szükség volt, hiszen változik a világ. Talán már nem jó az az üzenet, hogy a lányok ilyen módon vonulnak végig mindenki előtt, és az alapján dől el a végső sorrend. Ezzel egyetértünk. Nekünk is fejlődni kell, és követni a változásokat.”

„Minden fázisban résztvevő voltam”

Idén a fináléban- melyet élőben sugároznak majd a DunaTV-n minden eddiginél nagyobb lesz a díszlet. De van ezen kívül más meglepetés is…

„A többi alverseny is változáson ment keresztül. Például a „Miss Beauty Face” nevű alverseny sincs már. Annak idején, mindig ott alakult ki egy erős sorrend. Ehelyett van egy Miss Natúr fotós alversenyünk, ahol egyáltalán nincs smink a lányokon. Ez egy nő életében ritkán adódik meg, hiszen mindenki sminkel egy fotózásra. Én sem állnék úgy kamera elé, nekem nincs akkora önbizalmam. Viszont ezeknek a lányoknak van és bevállalták” – mondta nevetve lapunknak Sarka Kata, hozzátéve, ezen kívül lesz az élő showban egy ’Királynő tour’, amiben a korábbi szépségkirálynők fognak felvonulni.

Sarka Kata annak idején maga is résztvevő volt a versenyen. Talán ott szeretett bele ebbe a világba, mely reményei szerint a gyorsan változó korunkban is megállja a helyét.

„Nagyon örülnék, ha 10 év múlva is lenne még szépségverseny. Én is több, mint tíz éve veszek részt benne. 2007-ben elindultam rajta, majd dolgoztam benne szerkesztőként, aztán hozzám került a licenc, ami később a Rogán Cecíliával alapított Nakama & Partners cégünkhöz került. Minden fázisban résztvevő voltam. Ez nekem a legnagyobb szerelemprojectem. Minél tovább szeretném csinálni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés