ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Se szex, se óvszer: tilos a testi szerelem a BME gólyatáborában

BME - GÓLYATÁBOR / Facebook
BME - GÓLYATÁBOR / Facebook
Szextilalmat vezettek be a szervezők, az elsőéves hallgatók nem tarthatnak maguknál gumióvszert, és figyelni fognak mindenkit.
Hirdetés
Ad image

Szextilalmat vezettek be a BME gólyatáborában: a hallgatóknál nem lehet gumióvszer, a szervezők mindenkit gyanakodva figyelnek, nehogy összebújjanak egymással. A bodajki tábor szerdán kezdődött, a szervezők szigorúan ellenőrzik a szabály betartását.

A meghökkentő hírt a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kara gólyatáborának szervezői a közösségi oldalukon tették közzé. Erre figyelt fel a 444. Munkatársuk azt hitte ez csupán egy hülye vicc, ezért  megkereste a szervezőket. Meglepő választ kapott.

„Valóban igaz, hogy a gumióvszer a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzésében kulcsszerepet játszik. Azonban a mi meglátásunk szerint a szexuális kontaktus elkerülése egy fokkal eredményesebben tölti be ugyanezt a szerepet” – írta válaszában a lapnak Radácsi Kristóf, az Egyetemi Hallgatói Képviselet elnöke. Radácsi szerint a szabályaik „szigorúbbak a megszokottnál, de biztosítani tudják azt, hogy minden gólya úgy távozzon a táborból, hogy értékteremtő, jó hangulatú, biztonságos kikapcsolódásban volt része” De a felhívásuk szerint tilos körömcsipeszt, kisollót, biztonsági borotvát is a tábor területére bevinni.

A hírt olvasva Lilu kiakadt, megosztotta véleményét a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében. „A hülyeségvonaton nincs fék. Tudnék röhögni ezen a megdöbbentő ostobaságon és méteres kreténségen, ha nem lenne egy kamasz fiam, aki ebben az országban nő fel. Szerencsére ezeknél 10 évesen több esze volt” – írta a műsorvezető.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés